Znakovi Zodijaka za koje će period Mladog Mjeseca od 17.09. biti posebno srećan

Mlad Mjesec u Djevici će natjerati mnoge da se napokon organizuju i da postave neke nove prioritete. Ovo je period u kojem bi trebali da budete produktivni i da se držite svojih planova.


Saturn će takođe da ima uticaj na Mlad Mjesec u Djevici pa će nam pomoći da lakše postavljamo svoje granice, da postavljamo sebi realne ciljeve i da uložimo mnogo truda u sve što radimo. Energija Mladog Mjeseca će posebno da djeluje na sledeća tri znaka zodijaka.

Bik: Mlad mjesec u Djecici će osobama rođenim u znaku ovna da donese sjajne prilike koje će vam pomoći da spoznate pravu sreću. Ako želite da svoj dosadašnji hobi ptervorite u nešto više, možda u lični biznis, onda je ovo pravi period za to.



iskoristite svoju strast i osjećaj za detalje kako biste što bolje kreirali ono šta ste zamislili. Ako možete da nađete način da unesete strast u posao kojim se bavite i koji volite, i ako vam to donosi steću onda će ovaj posao da bude pun pogodak za vas.

Djevica: Mlad Mjesec u vašem znaku je ključan lunarni momenat koji će vam donijeti neki novi početak za sjajnim prilikama koje će vam pomoći da napredujete. Sva pažnja će da bude usmjerena na vas, iako to nije nešto sto vi volite i na šta ste navikli.



Period Mladog Mjeseca je period u kome bi trebali da se trudite da radite na sebi i svom rastu. Pronađite nešto što bi moglo da vas ispunjava i šta će da služi vašem rastu. Univerzum je na vašoj strani, stoga napravite dobar plan i krenite u ostvarenje istog.

Jarac: Period Mladog Mjeseca u Djevici je period koji je za vas veoma pogodan i koristan. Otvoriće vam se novi horizonti, bićete inspirisani i spremni da preuzmete rizik za neke stvari.  Rizik koji ćete da napravite u ovom periodu će vam biti nagrađen. Pustite da vas intuicija vodi i budite odlučni u istraživanju novih sfera kako na životnom tako i na poslovnom polju.

Pokreće Blogger.