Životna priča ostavljene žene: "Ostavio je ženu zbog mene, pa je ostavio i mene zbog druge žene"

Uradila sam mnoge glupe stvari u životu, ali to što sam bila u vezi sa oženjenim muškarcem je najgluplja stvar koju sam mogla da uradim u životu.


Život mi je u tom period krenuo nizbrdo. Prekinula sam zaruke sa muškarcem sa kojim sam bila u vezi pet godina. Shvatila sam da sam potrošila godine života i sve što sam željela jeste da nastavim dalje i da budem srećna. Željela sam da se bavim pisanjem, ali sam znala da u ovom momentu od toga ne mogu da živim pa sam morala da zadržim svoj trenutni posao.

I tako sam upoznala njega. On je bio mlad, ali veoma dobar pisac i imao je želju da mijenja svijet. Pomislila sam da je to upravo muškarac kakvog želim pored sebe. Ispričao mi je kako je u nesrećnom braku. Kako se rano oženio i njegova žena je insisrirala da rano dobiju djecu i kako je sada zarobljen u braku u kojem nije srećan. Moram da priznam da mi ga je bilo žao.Nakon nekog vremena koje smo proveli zajedno rekao mi je da je odlučio da se razvede, ali da ne želi da kroz sve to prolazi sam i da želi da ja budem uz njega. Nisam baš vjerovala da će da ostavi svoju ženu, ali to se na kraju desilo. Nisam bila spremna na to, ali to se desilo. Znala sam da će ona saznati za mene i za našu vezu i nekako sam osjetila strah.

Odlučili smo da se uselimo zajedno i ja sam svu svoju prošlost ostavila iza sebe i započela novi život sa njim. Bila sam tu za njega kada je prolazio kroz razvod i kada god mu je bila potrebna bilo kakva pomoć, ali za mene je bilo teško da se prilagodim svom novom načinu života. Iako sam ga voljela i željela da izgradim život sanjim, osjećala sam se veoma usamljeno. Za mene nije postojao niko osim njega.Nakon šest mjeseci našeg zajedničkog života otkrila sam da sam trudna. Osjetila sam strah jer sam znala da on nije tu samnom da osnuje novu porodicu, on već ima djecu iz prvog braka. Nisam znala kako da mu kažem. Kada sam mu saopštila vijesti nije bio oduševljen. Rekao je da ne želi još jedno dijete i da treba da abortiram. Takođe nije želio da sa time uznemirava svoju bivšu ženu i djecu.

Mislio je na svačija osjećanja samo ne na moja. Ni jednom me nije upitao šta ja želim i kako se ja osjećam. Tek tada sam saznala koliko je čovjek kojeg volim sebičan i koliko misli samo na sebe.  Ja sam se trudila da budem prema njemu ljubazna, voljela sam ga i opraštala mu sve, a on me je mjesec dana nakon što sam ostala trudna ostavio zbog druge žene.

Shvatila sam da mu je svo ovo vrijeme bio potreban neko ko će finansijski da ga izdržava i kada je našao neku drugu žrtvu koja je zarađivala više od mene on se okrenuo i otišao. Kasnije mi je rekao da ja nisam ništa uradila za njega dok smo bili u vezi iako sam napustila sve i promijenila svoj život zbog njega. Sada visim da njemu nije značilo ništa što sam činila za njega i da njemu ne znči ništa to što je uništio moj život.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.