"Za ples je potrebno dvoje" - 6 znakova koji bi mogli pokazati da vam se brak raspada

Mnogi brakovi se završe i prije nego šro su počeli. Svi mi imamo velika očekivanja od braka i nadamo se da će da traje dok nas smrt ne rastavi, ali obično se desi da se završi prije.


Bračni savjetnici su se složili da raspad braka možete veoma rano da prepoznate. Ako sumnjate da vaš brak ne ide u pravom smijeru obratite pažnju na sledeće znakove koji bi vam mogli pomoći da na vrijeme prepoznate kako da spriječite raspad braka i razvod.

Sanjate o samačkom životu. Svi se uhvatimo ponekad da razmišljamo o tome kakav bi naš život bio da nismo u braku, naročito u trenutcima kada vidimo svog partnera kako se izležava na kauču sa pivom u ruci. Postoji razlika u prisjećanju kakav je vaš samački život bio i želje da ponovo budete slobodni. Ako maštate o tome da želite da budete ponovo slobodni, potražite savjet bračnog savjetnika.



Imate više ložih nego dobrih stvari u braku. Ako negativne stvari u vašem braku nadmašuju one pozitivne vaš brak bi mogao da bude u problemu. Nemojte se osvrtati u prošlost i razmišljati o tome kada ste zadnji put bili srećni, več potražite pomoć da biste u budućnosti bili srećni.

Ne razgovarate sa svojim partnerom. Vaš partner bi trebao da bude neko sa kim možte da razgovarate o svemu a ne samo o stvarima vezanim za kuću i porodicu. Dijelite osjećanja sa svojim partnerom kako ne biste izgubili vašu ljubav. Odbacujete partnerova osjećanja. Ako počnete da se branite i odbijate osjećanja svog partnera onda je vaš brak na sigurnom putu do razvoda.



Najgora stvar koju možete da uradite jeste da ne obraćate pažnju na osjećanja svog partnera. Samo se vi trudite u braku. Za ples je potrebno dvoje, pa zašto bi onda vi bili jedini koji će plesati taj ples. Ako jedan partner više ne pokazuje interes u riješavanju bračnih problema budite oprezni jer razvod je na vidiku.

Ne možete da budete ono što jeste. Ako ne možete da budete ono što jeste sa svojim partnerom zašto ste onda uopšte sa njim. Ako je to zbog straha da ćete da ga uznemirite i ako se vi stalno mijenjate kako bi on bio srećan i zadovoljan, onda ne postoji magija koja bi mogla da popravi vaš brak i odnos.

Pokreće Blogger.