Super mlad Mjesec u Djevici - 3 dana moćne energije na koju smo čekali cijelu godinu

Mlad Mjesec u znaku Djevice nam dolazi u četvrtak 17. septembra u 13 časova. Ovo je prvi od tri super mlada Mjeseca koji će da se pojave do kraja godine.


Mjesec će tada da bude najbliži planeti zemlji zbog čega se definiše kao Super Mlad Mjesec. Tada je njegova energija pojačana i on tada ima najveći uticaj na kretanje naših sudbina. Mlad Mjesec u Djevici simbolizuje dobre promjene i nešto na šta smo čekali cijelu godinu.

Ovaj mlad Mjesec nam donosi jedan novi ciklus poslije Mjeseca koji su se pojavljivali u prethodnom periodu, a koji su nam donijeli mnogo neizvjesnih situacija, oluja i strahova. Svu nestabilnost, netrepeljivost i agresiju koju osjećamo dok traje aspekt retrogradnog Marsa u znaku Ovna ublažiće energija mladog Mjeseca koja će da donese dozu harmonije i mira.



Njegova energija će da probudi vibracije svjetlosti i ljubavi koje će da nadjačaju bijes i strahove. On će vam pomoći da se zaštitite od svegao lošeg što vam prijeti. Moći ćemo da se fokusiramo na ono što želimo, da pobijedimo strah i da poboljšamo svaku situaciju u kojoj se nađemo.

Djevica je u znaku iscjeljenja pa nam pomaže i ohrabruje nas da brinomo o svom zdravlju i zdravom načinu života. Pomoćiće nam da nađemo motivaciju za vježbanjem i da otkrijemo iscjeljujuće svojstva prirode. Tokom ovog perioda pokušajte da pročistite i svoje tijelo i dušu.



Razmislite o emocijama koje ste potiskivali i koje vam prave energetsku blokadu. Kada biste otkrili kakvo je vaše energetsko stanje unutar tijela, posmatrajte ga u skladu sa svojim emocijama i situacijama u kojima se nalazite. Iskoristite energiju mladog Mjeseca kako biste napravili što bolju ravnotežu između svog tijela i uma.

Djevica je u svom punom potencijalu veoma jaka i nezavisna, pa se potrudite da mudro birete na šta ćete da se fokusirate za vrijeme Mladog Mjeseca. Potrudite se da iskoristite energiju Mladog Mjeseca najbolje što možete.

Pokreće Blogger.