Što više trčite za muškarcem on bi mogao imati veću moć nad vama

Nemojte stalno da razmišljate da li se dovoljno trudite, da li sve radite kako treba i da li vas voli. On je toliko siguran da ga nećete napustiti jer vidi koliko se trudite oko njega. Treba da shvatiš da što ti više trčiš za njim to će kasnije više da te boli.


Možda vam se taj muškarac mnogo sviđa i želite da učinite sve što je u vašoj moći da mu udovoljite, ali treba da znate da vam to što trčite za njim nece biti od pomoći. Što više vi budete trčali za njim on će imati veću moć nad vama i samo ćete sebi da uzrokujete dodatnu patnju i bol.

Zapitajte se da li vam je potreban takav odnos, da li vam je potrebno da nekome posvećujete svu pažnju, udovoljavate mu i da budete tu za njega, a da vam on ne uzvraća? Da li vam je potrebno da neko sa vama radi šta želi bez da snosi posljedice.



Nemojte misliti da će takav muškarac da uradi bilo šta za vas. Jer zašto bi se on trudio kada vi radite sve umjesto njega. Trudite se, pravite prve korake i preuzimate inicijativu. Da bi on počeo da obraća pažnju na vas treba vi prvo da prestanete da trčite za njim.

Kada razmislite bolje o svemu shvatićete da trošite previše svoje energije na nekoga ko vam ne uzvraća i da je najbolji izlaz iz takve situacije da prekinete sa tim jednom za sva vremena. To što vi radite je prevelik teret za jednu osobu jer je za vezu potrebno dvoje da dijele taj teret.



Nađite nekoga ko je spreman uložiti isto toliko truda u vezu koliko i vi i nekoga ko zaslužuje vašu ljubav. Poštujte sebe i cijenite svoju vrijednost. Nemoj dopustiti muškaracu koji te ne zaslužuje i koji ne želi da se trudi oko tebe da ti slomi srce i da ti nanosi bol.

Pokreće Blogger.