Situacije u kojima muškarac može imati osjećaj da ga iskorištavate: "Zanemarujete njegove želje"

Možda nistu ni svjesne, ali žene ponekad rade stvari koje mogu da povrijede muškarca. Muškarci obično o tome ne govore, ali i oni se ponekad osjećaju iskorišteno.


Obično su žene te koje se stalno žale da su iskorištene i kako i muškarci koriste, ali i muškarci su ti koji često budu iskorišteni od strane žena. izdvojili smo nekoliko situacija u kojima bi se muškarci mogli osjećati povrijeđeno i iskorišteno.

Krivite ga za sve. Postoje žene koje vole da se ponašaju kao da su one uvijek u pravu. Naravno da muškrci griješe, ali i žene su takođe te koje vrli često griješe ali ne priznaju da su pogriješile. Ako ne želite da se on prema vama ponaša tako i vi treba stalno da naglašavate njegove greške.



On uvijek i sve plaća. Ako muškarac zarađuje više od vas to ne znači da on uvijek mora sve da plaća. Pokažite mu da ne zavisite od njega i da ste u stanju da plaćate svoje troškove
 Uvijek je odgovoran za dobar seks. Zadovoljstvo u krevetu zavisi od vas oboje. Nemojte da očekujete od muškarca da uradi sav posao i da očekujete od njega da vas zadovolji.

Očekujete od njega da sve planira. Očekujete da planira šta ćete da radite za vikend, gdje ćete na večeru, gdje ćete na ljetovanje... Pokušajte da se uključite u planiranje zajedničkih aktivnosti.
Često ga kritikujete. Ako često kritikujente njegov izgled, ponašanje, visinu njegove zarade tada će muškarac da stekne utisak da ga ne volite i da ste sa njim samo iz koristi.



Ne pokazujet mu zahvlnost. ako muškarcu ne pokazujete zahvalnost kada učini nešto za vas on može da pomisli da ga ne shvatate ozbiljno i da ga ne cijenite dovoljno. Ne ispunjavate obećanja. Pokusajte da zamislite kako biste se vi osjećali da on ne ispnjava obećanja koja vam je dao. Time što ne ispunjavate svoja osjećanja ostavićete utisak da vašu vezu ne shvatate ozbiljno.

Zanemarujete njegove želje i potrebe. Treba da shvatite da i on ima svoje želje i potrebe i da ponekad i on želi praznike da provede sa svojom porodicom a ne da ih stalno provodi sa vašom.

Pokreće Blogger.