Savjeti bračnog terapeuta: 5 načina kako da postanete žena koju on nikada ne bi napustio

Neki ljudi su skloni da se zaljube više puta u životu pa je pravo pitanje kako su onda u stanju da ostanu sa jednom osobo cijeli život i da budu zaljubljeni samo u nju.


Na početku svake veze stvari su veoma jednostavne, ali pravi je izazov održati tu ljubav i kada spoznate sve loše navike svog partnera i sve njegove nedostatke koje prije nist primjećivali. Tada morate da budete spremni da uložite velike napore kako biste održali vezu. Jedan bračni savjetnik je napiosao nekoliko jednostavnih pravila kako da postanete zena koju muškarac nikada neće napustiti.

1. Pokažite koliko ste inteligentni. vaša ljepota je ta koja mu je privukla pažnju, ali vaša inteligencija i vaš način razmišljanja su ti koji će ga zadržati pored vas. Nemojte da se plašite da ćete ispasti glupi, nemojte da se plašite da izrazite svoje mišljenje, dostojan muškarac će htjeti iz vas da crpi znanje i inspiraciju.



2. Opustite se. Muškarci ne vole žene koje drame. Pokušajte da pstanete smireni i nemojte previše da se ljutite za svaku sitnicu. 3. Poštujte privatnost. Nemojte da dijelite njegove tajne sa drugima i klonite se njegove pošte i poruka. Nemojte da ga ispitujete o njegovoj prošlosti kada bude spreman sam če da se otvori i da vam priča o njoj.

4. Volite ga i brinite o njemu. Iako to ne pokazuje, svaki muškarac voli pažnju i kada se neko brine o njemu. Dajte mu do znanj ada ćete biti uz njega kad god mu bude potrebna vaša pomoć i podrška.
5. Budite otvoreni i iskreni. Nemojte da imate tajne pred njim i razgovarajte sa njim o svemu. Ako on vidi da vi imate povjerenja u njega i da mu vjerujete i on će ito da vjeruje vama.



6. Trudite se da ga nasmijete. Smijeh ublažava stres, stoga uvijek se trudite da ga nasmijete i da se smijete zajedno. 7. Budite romantični. Nisu samo muškarci ti koji bi trebali da pokazuju romantiku prema ženama i žene jednako trebaju da budu romantične.

8. Podržavajte ga. Budite njegova najveća podrška i neko ko će da bude uz njega i kada nije 100% siguran u sebe. Pomozite mu da ostvari svoje snove.

Pokreće Blogger.