Ljubavna astro analiza za Oktobar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta u ljubavi mogu da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice.


Rak: Budite pažljivi i nemojte da budete nestrpljivi i pokušajte da nađete kompromis sa partnerom jer to je jedini način da sačuvate svoju vezu. Analizirajte svoju vezu zajedno sa svojim partnetom kako biste biste podigli vašu vezu na novi nivo.

Zvijezde vas upozoravaju na bezbroj neprijatnih situacija zato budite spremni na iznenađenja. Oni koji su slobodni bi mogli da upoznaju nekoga novog i zanimljivog, dok bi oni koji su u vezi mogli da dobiju neke veoma lijepe vijesti.



Lav: Oni Lavovi koji nisu u vezi bi mogli da očekuju novo poznanstvo i to će biti osoba sa kojim će savršeno da se podudaraju, pa biste trebali da razmislite o započinjanju romantične veze sa tom osobom. U ovom momentu strpljenje i smirenost su vam najpotrebniji. Oni koji su u vezama treba da izbjegavaju da se ljute na sve oko sebe.

Ono što vi smatrate zahvalnošću drugi mogu da protumače kao ljubomoru i nezahvalnost. Pokušajte da se ohladite od svega i smirite, možda bi bilo dobro i da otputujete negdje kako bi mogli bolje da razmislite o stvarima koje trebate da promijenite.



Djevica: Imaćete jako dobru komunikaciju sa partnerom i uspjećete da riješite svaki problem na koji naiđete uz smijeh, samo ako budete oboje iskreni jedno prema drugom. Nemojte dozvoliti da vam drugi pokvare raspoloženje. Potrudite se da ne razmišljate o prošlosti jer bi to moglo da utiče na promjene koje želite da napravite.

Vaš partner bi mogao od vas da zahtijeva više pažnje i to bi moglo da bude nešto dobro za vašu vezu. Potrudite se na ništa ne skrivate od svog partnera, budite iskreni prema njemu jer bi u suprotnom mogli da imate sukob sa svojim partnerom

Pokreće Blogger.