"Ljubav je slijepa, ne dozvoljava da vidimo jasne znakove" - Navike koje vas dovode do prekida

Jednu stvar treba da znamo, ljubav je slijepa i ponekad ne vidimo jasne znakove koji bi nam mogli pokazati da osoba koja je pored nas nije prava osoba za nas. 


 Neke stvari jednostavno ne možemo da oprostimo i da dozvolimo u našem životu, ali kada smo zaljubljeni te stvari jednostavno ne vidimo. Ako vaš partnet ima neke od sledećih navika možda je vrijeme da porzgovarate o njima ili da se raziđete. 

 1. Uskogrudan je. Ako vam vaš partner ne vjeruje ma koliko se vi trudili da mu dokažete da ste mu vjerni, onda treba da razmislite o vašoj vezi i da porazgovarate sa vašim partnerom o tome. Svaka osoba sa ovako negativnim stavom će samo da vam uništava život. 



 2. Ne voli životinje. Ako neka osoba ne voli životinje, kako onda da očekujete od takve osobe da voli ljude. 3. Ako mu pravila u vezi ništa ne znače. Svaka veza ima svoja pravila kojih se partneri pridržavaju. Ako se vaš partner ne pridržava pravila koja ste zajedno postavili to znači da on ne cijeni ni vas ni vašu vezu. 

  4. Ne održava svoja obećanja. Ako osaoba pored vas ne održava svoja obećanja to znači da ćete pored njega samo da gubite vrijeme. To znači da osobu pored vas nije briga za vaše mišljenja i za ono šta vi kažete. 5. Vjeruje da je uvijek u pravu. Ako vaš partner smatra da je on uvijek u pravu i da je ono što on radi uvijek ispravno i ne želi ni da sasluša vaše mišljenje onda treba ozbiljno da razmislite o vašoj vezi. Vremenom će takav partner da pokuša da vas promijeni i da vas ubijedi da je samo on u pravu i da ono šta vi mislite ništa ne znači. 



 6. Uvijek traži različite izgovore za sve. Kada vaš partner negira kada mu kažete da vam ne pridaje pažnju i kada kaže da ima preča posla od toga da provodi vrijeme sa vama, to znači da je vaša veza na sigurnom putu do prekida. 7. Ne razgovara sa vama. Možda je vaš partner zanimljiv i nasmijava vas, ali kada vi želite neštpo da kažete ili vas prekida ili vas ne sluša. To je još jedan način da vam kaže da ga nije briga za vaša osjećanja i za to šta želite da mu ispričate. 

 8. Kada vas partner laže. Laži ponekad mogu da budu korisne, ali laži su največi krivci koji prekidaju vezu između dvoje ljudi. Veza treba da bude građena na povjerenju i vjeri i tu nema mjesta za laži. 
 9. Ne daje vam dovoljno prostora. Bez obzira koliko volite svog partnera uvijek treba da imate vrijeme koje ćete da posvetite samo sebi. Ako vam vaš partner ne daje prostora samo za vas to može loše da utiče na vašu vezu.

Pokreće Blogger.