Detaljan sedmični horoskop od 28.09. do 04.10. - Sreća bi mogla da prati Blizance, Vage i Škorpije

Sreća bi mogla da prati Blizance, Vage i Škorpije


Ovan: Trudite se da budete smireni jer bi vam to moglo donijeti prosperitet u budućnosti. Planete su na vašoj strani i zrače energijom koja će vam pomoći da budete primjećeni više nego ikada. Budite oprezni kada su finansije u pitanju neki od vas bi mogli da ostanu bez novca. Neki od vaših planova možda neće ići onako kako ste planirali, budite realni i nemojte da se dovedete u zabludu.
 
Bik:Trudite se da budete racionalni i uspjeh će sigurno doći. Budite strpljivi sa ljudima koji vas okružuju. Trenutni položaj zvijezda neće vam odgovarati za prostavljanje nekih novih ciljeva i planova zato sačekajte malo sa tim. U ovom periodu biste trebali razmotriti svoju finansijsku situaciju kako bi u budućnosti bili finansijski sigurniji. Čuvajte se prevaranata jer biste mogli biti ostati bez novca.



Blizanci: Nalazite se na potpuno novom putu koji bi mogao da vas odvede do uspijeha. Poravnanje planeta vam pruža šansu da bolje upoznate sebe i nađete emocionalnu harmoniju. Budite oprezni sa donošenjem važnih odluka i nepromišljenih promjena. Vaše finansije će da se poprave. Nemojte pretjerano da analizirate sve što drugi kažu. Budite oprezni jer bi neko mogao da vam pokvari planove koje ste već unaprijed isplanirali. 

Rak: Nemojte da se dokazujete u područjima koja nisu na vašem nivou. Ostabite hladne glave i pokušajte više da se informišete prije nego donesete bilo kakvu odluku. Napravite jasne i specifične ciljeve i trudite se da ih realizujete i dogodiće vam se nevjerovatne promjene. Ovo je idealno vrijeme za putovanje sa prijateljima. Budite umjereni u riječima prema vašim bližnjima. 



Lav: očekuje vas veliki uspijeh koji će da vas iz kojeg ćete mnogo toga da naučite. Budite umjereni u komunikaciji i pokušajte da ne uvlačite emocije u svaku situaciju. Zvijezde vam daju samopuzdanje da napravite veliki uspijeh u budućnosti. Suzdržite se od donošenja važnih dugoročnih odluka. Dobro rasporedite svoju snagu i energiju kako biste izbjegli preopterećenje i umor. 

Djevica: Ako uspijete da ostanete strpljivi sve će da bude u redu. Nemojte da dijelite svoje planove sa drugima kako vam neko ne bi pokvario te planove jer bi planovi koje napravite u ovom periodu mogli biti veoma uspješni. za vas bi ovo mogao da bude veoma povoljan period jer bist emogli da zaradite veliku količinu novca. Neke vaše grešne bi mogle da vam poremete planove ali to će samo da vam ide u korist. 

Vaga: Sami ćete sebi da pokvarite raspoloženje zbog nekih misli koje vas ometaju. Očekuje vas period prosperiteta u kojem ćete da riješite mnoge probleme. Budite strpljivi i smireni i nemojte da se zamarate sa stvarima na koje ne možete da utičete i koje ne možetet da kontrolišete. Kako biste izbjegli probleme i odmorili se otputujte negdje. 

Škorpija: Odbijanje tuđih ideja i savjeta za uspijeh je vaša najbolja strategija. Bilo bi dobro kada biste mogli malo sačekati i još jednom razmisliti prije donošenja bilo kakvih odluka i ne dopustite da vam vaše emocije unište dosadašnja postignuća. Svi vaši dosadašnji napori će biti nagrađeni uspjehom i donijeće vam dobru finansijsku stabilnost. Pažljivo birajte i odmjerite svoje riječi i postupke. 

Strijelac: Ovo je period u kojem treba da budete oprezni i ne izgubite strpljenje. Neka vas vodi vaša intuicija i uspijeh će biti zagarantovan. Ako ste nekome u skorije vrijeme posudili novac, on bi mogao da vam bude vraćen. Očekuju vas korisne promjene ali samo ako dobro razmislite i donesete prave odluke. Biće vam teško da procijenite namjere nekih ljudi pa ćete rizikovati da ih pustite blizu sebe.

Jarac: Budite odlučni i ne upuštajte se u ništa što ne želite da radite. Zaštitite se od neželjenih sastanaka i razgovora sa ljudima koje jedva poznajete. Ovo je sjajan period da napravite neke snažne promjene. Veoma brzo biste mogli da dobijete novak koji već neko vrijeme očekujete. Energija planeta će da vas potakne na razmišljanje i analiziranje vašeg ponašanja. Odvojite malo vremena za odmor kako ne biste pali od iscrpljenosti. 

Vodolija: Očekuje vas početak ciklusa koji će da vam donese uspijeh za koje ćete da budete dobro nagrađeni. Trenutno vam je teško da sklapate nova poznanstva ali to je zbog toga što vodite računa o svojim osjećanjima i ne želite da budete povrijeđeni. Dobro analizirajte riječi svojih novih poznanika kako ne biste bili razočarani. Nemojte da putujete ukoliko nemate dovoljno novca kako ne biste doveli u pitanje svoju finansijsku situaciju. 

Ribe: Pokušajte da budete smireni i da zaštitite svoje interese bez agresivnosti. Budite hladni i umjereni u svojim riječima kako one ne bi uticale na vaše najbliže. Povoljan položaj planeta vam donosi period dobrih ideja i kreacija koje će vam pomoći u planiranju budućnosti. Ne dopustite ljudima koji vam štete da budu u vašoj blizini. Veoma brzo biste mogli da promijenite mišljenje o nekoj osobi.

Pokreće Blogger.