Detaljan sedmični horoskop od 07.09 do 13.09 - Sreća bi mogla pratiti Ovnove, Bikove i Djevice

Sreća bi mogla pratiti Ovnove, Bikove i Djevice


Ovan: Dobićete informacije koje će vam pomoći da procijenite vaše zasluge. Pojedinim Ovnovima se smiješe lijepe pohvale na poslu i unaprijeđenje što će vas motivisati da se više trudite. Ovnovi koji su u vezi uživaće u običnim stvarima, dok bi oni koji su slobodni trebali više pažnje da obrate na osobe sa kojima surađujete. Jedan poziv bi vam mogao donijeti jedno lijepo poznanstvo koje bi kasnije moglo da pređe u nešto više.

Bik: Nastavite svoju borbu do konačne pobjede jer biste mogli dobiti informacije koje koje ste dugo čekali. Bićete zaokupljeni promjenama ali one će vam pomoći da postignete konačan cilj. Bikovi koji su slobodni će imati odličnu komunikaciju sa osobama suprotnog pola. Pokazaćete koliko ste pouzdani čime ćete privući mnoge ljude sebi. Za one Bikove koji su u vezi ovaj period će biti stabilan i miran.



Blizanci: Bićete zadovoljni, mirni i sve okolnosti će ići u vašu korist pa će pravac u kojem se razvijaju vaši poslovi biti sve stabilniji. Bićete veoma zadovoljni i smireni. Ućićete u diskretniju ljubavnu fazu.  Blizanci koji su slobodni će radije ostajati kod kuće, dok će oni koji su u vezi sve više vremena provoditi sa partnerom.

Rak: Ovaj period za vas donosi određene transformacije sa kojima ćete veoma dobro da se nosite. ostavljaćete utisak sigurne i stabilne osobe. Oni koji su u vezi će se osjećati veoma dobro u blizini partnera. Neki će da obnove emocije koje već dugo nisu osjetili. Rakovi koji nisu u vezi će početi sve više da izlaze nadajući se da će naći ljubav.



Lav: Pažljivo isplanirajte svoj dan da se nebi dovelu u situaciju da kasnite sa obavezama. Osjetićete da vam treba više vrenema da obavite neke poslove i da se brže umarate. Počećete da idealizujete svog partnera i da mu pripisujete osobine koje ne posjeduje i tražićete nemoguće. Bez obzira na to uživaćete sa partnerom.

Djevica: Učvrstićete trenutnu poziciju na poslu i ponekad ćete se ponašata kao da ste glavni iako možda niste. Slijedi posebno dobar period za one koji rade u uslužnim djelatnostima. Zapostavićete svoj ljubavni život, što i neće biti loše sobzirom da vam je motivacija za ljubav trenutno veoma mala. Za Djevice koje su u vezi ovo će biti stabilan period.

Vaga: Stalno će neko da vas nadgleda ali nemojte da obraćate pažnju na to. Iako vam neće biti ugodno, imajte snage jer će stvari da se okrenu u vašu korist. Vagama koje su u vezi bi moglo opasti ljubavno raspoloženje. One Vage koje su slobodne će biti raspoložene za izlaske ali će odnosi koje ostvare ostati površni.

Škorpija: Mnoge Škorpije će se ovih dana dodatno angažovati na poslu pa bi od nadređenih mogli dobiti dodatne zahtjeve i poslove. Dobro se organizujte da ne bi ostali bez energije. Više interesovanj ćete pokazati za neke druge stvari nego za ljubav. Vaš partner bi mogao primjetiti kako ste malo ohladili i distancirali se pa bi vas mogao obradovati malim poklonom.

Strijelac: Mnogo toga zavisi od vas ali bićete u stanju da drugačije sagledate stvari vezane za posao. Na taj način ćete lakše napraviti plan za dalje. Ovo bi mogao da bude dobar period za Strijelčeve koji su u vezi, postaćete blaži i diskretniji. Partner će vas obasipa pažnjom i to će da vam prija. Oni koji su slobodni bi mogli da imaju više udvarača ali ni jedan od njih se neće posebno izdvojiti.

Jarac: Kroz praksu ćete napredovati malim ali sigurnim koracima. Bićete oduševljeni i uživaćete u novom otkrićima. Jarčevi će u ovom periodu biti skloni da preispituju svoja osjećanja. Neće se truditi da pokaže svoja osjećanja i distanciraćete se od partnera.

Vodolija: Obnovićete neke stare saradnje i pred vama će da se pojave novi izazovi. Trebaće vam neko vrijeme da se prilagodite ali dajte sebi vremena i nemojte da žurite. Kada je u pitanju vaš ljubavni život tu se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će vam biti malo dosadno, ali izdržite.

Ribe: Biće vam teško da nađete kompromis i postignete neki značajan rezultat. Trudite se da budete mudri i da sarađujete onoliko koliko ste u mogućnosti. Izbjegavajte rasprave o svom stavu i mišljenju, oni će vam donijeti samo konflikt. Budite otvoreni jer lijepe stvari će da vam se dogode samo ako vjerujete da je to moguće.

Pokreće Blogger.