Detaljan mjesečni horoskop za Oktobar: Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta bi u Oktobru mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice


Rak: Mjesec ćete početi radno, a kako vrijeme bude odmicalo imaćete sve više vremena za druženje sa porodicom i prijateljima. Mnogi na poslu vam zavide, ali ima više onih koji se dive vašem trudu i uspijehu. Pokušajte da se distancirate od dvoličnih i zvidnih ljudi.

Bićete tužni jer ste izgubili kontakt sa osobok koja vam je bila veoma draga.  Pustite tu odobu malo da se ohladi, ali nemojte da dižete ruke od te veze pa makar bila samo prijateljska. Nemojte da odlažete posjetu ljekaru i obratite više pažnje na svoje zdravlje. Mogući su problemi sa lumbalnim dijelom kičme koje vučete već neko vrijeme i koji bi mogli da se pogoršaju.



Lav: Napetost na poslu je toliko vidljiva da se može sjeći nožem. Samo nijanse će odlučivati o vašem unaprijeđenju i na to nećete moći da utičete. Pokušajte da sačuvate dobre odnose sa svojim kolegama jer ako pokažete dobre rezultate možete svi zajedno da napredujete. Stvari sa partnerom se konačno stišavaju i moći ćete da uživate u ugodnoj ljubavnoj vezi sa dosta emocija.

Pokušajte i jedno i drugo da prihvatite svoje greške i vaša veza bi mogla da bude stabilnija nego prije. Iako je najstresniji period već iza vas obratite pažnju malo i na svoje zdravlje. Trudite se da održavate svoje zdravlje jer ćete samo tako uspjeti da ga držite pod kontrolom i uz malo upornosti da ga poboljšate.



Djevica: Ako ne budete rizikovali nećete moći ni da napredujete jer čak i ako se vaš rizik ne isplati naučićete vrijednu lekciju. Finansijsko staće će vam biti nestabilno, pokušajte da vodite računa o svojim troškovima kako se ne biste doveli u lošu finansijsku situaciju.

Neke Djevice bi mogle imati zdravstvenih problema. Neredovna ishrana i manjak fizičke aktivnosti i mnoštvo loših navika mogu biti uzrok tome. Pokušajte da ne uništavate sami svije zdravlje, posjetite ljekara i poslušajte savjete koje vam daje kko biste se što prije vratili u normalu i kako ne biste narušili svoje zdravlje do te mjere kada neće biti mogućnosti da se popravi.

Pokreće Blogger.