Detaljan mjesečni horoskop za Oktobar - Šta bi mogli očekivati Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta bi u Oktobru mogli da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci.


Ovan: Potrudite se da sve obaveze završavate na vrijeme kako vam cijeli mjesec ne bi bio previše težak. Na taj način ćete imati vremena i da se odmorite i malo opustite. Trebalo bi više da se trudite da ako želite da imate veću finansijsku pomoć. Mnogi Ovnovi će prolaziti kroz krizu naročito oni koji su u dugim vezama.

 Potrudite se da poradite na svojoj vezi zajedno sa svojim partnerom i da na miran način riješite probleme koji dolaze. Bićete osjetljivi na svaku promjenu vremena na šta bi vaš organizam mogao burno da reaguje. Nećete imati snage ni energije da radite bilo šta, ali dajte svom organizmu vremena da se prilagodi i privikne na novu rutinu.



Bik: Bićete uhvaćeni u zamku iako ni sami nećete znati o čemu se radi. Nemojte da stajete između dvoje ljudi koji su u svađi i pustite ih da sami riješavaju svoje probleme da ne biste još više zakomplikovali stvari. Pokušajte da sačuvate svoju čast ako dođe do završetka vaše veze i ne otkrivajte nikome detalje koji su do toga doveli.

Mnogo je bolje da ostanete u dobrim odnosima jer ćete se tako i vi samo bolje osjećati. Neki bikovi će pokušati da obnove odnos sa sa jednom osobom iz prošlosti, ali im to neće poći za rukom obzirom da se nisu rastali na lijep način. U prošlosti ste mnogo patili zbog propuštenih prilika a ovo bi mogla da bude jedna od njih.



Blizanci: Imate osjećaj kao da vrijeme leti a vi još uvijek niste stigli mnogo toga da uradite. Pokušajte da se osvrnete oko sebe i vidite šta ste sve postigli do sada i nemojte da dozvolite da vam život prolazi tako što ćete svo vrijeme provoditi na poslu. Oni koji vode privatni biznis mogli bi da imaju neke veče troškove, ali će vam se već sledeći mjesec finansijska situacija popraviti.

Kada je u pitanju ljubav pred vama je miran i stabilan period. Vi i vaš partner ćete odlično da funkcionišete. Veoma dobro razumijete jedno drugo i tačno znate šta vam odgovara. Nadopunjujete jedno drugo, a to je nešto sa čim ne mogu mnogi parovi da se pohvale.

Pokreće Blogger.