Znakovi koji mogu pokazati da vaš muž više nije zaljubljen u vas - "Ne obraća pažnju na vas"

Ako vaš suprug više nije zaljubljen u vas, da li je to nešto što biste željeli da znate?


Odgovor je da. Možda mislite da je neznanje blaženstvo, ali nikada ne biste trebali biti u vezi koja je građena na jednostranoj ljubavi. U bilo kojoj vrsti funkcionalne dugoročne veze, apsolutno je važno da dvije osobe ostanu odane i posvećene ideji voljenja jedna drugu. A kada jedna strana ispadne iz ljubavi, to može stvoriti vrlo toksičnu i disfunkcionalnu atmosferu za odnose.

Kad se vjenčate, zavjetujete se da ćete se uvijek voljeti i ostati privrženi jedni drugima. Međutim, ponekad se ljudima može dogoditi da ispune ove zavjete i obećanja. Vaš muž nije savršen i neće vam uvijek moći pružiti onu savršenu ljubav. Moglo bi se desiti da vašsuprug prestane biti zaljubljen u vas.



Ponekad vas ljubav prema njemu može učiniti slijepom za sve stvari koje biste trebali budno pratiti. Možda nećete vidjeti sve kako pjeva kako je izgubio ljubav prema vama i to nije nešto što biste željeli zaboraviti. Ako je vaš muž kriv za mnoge ovdje navedene stvari, vjerojatno je da on više nije zaljubljen u vas. I trebate nešto poduzeti u vezi s tim.

Uvijek krivi vas za probleme u braku Praktično odbija preuzeti bilo kakvu odgovornost u vašem braku. Uvijek se fokusira da vas samo optužuje. Ne daje vam poklone za posebne prilike Čini se da više ne cijeni važne datume i prigode u vašoj vezi, poput rođendana i godišnjica.



Odbija uspostaviti pravilnu komunikaciju s vama On se zapravo ne upušta u bilo kakve legitimne oblike komunikacije sa vama. Kad god pokušate razgovarati sa njim, čini se da je zadovoljan što vam daje odgovore sa jednom riječju.

Uvijek te prisiljava činite ustupke i da se žrtvujete Neprestano vas gura da budete vi taj koji će odraditi sve u vezi I ne trudi se da se nađe sa vama na pola puta. Kritikuje vas samo da bi učinio da se osjećate loše On više nema interesa da vas poboljša kao ljudsko biće. Samo želi da budete svjesni svojih mana I grešaka.

Ne trudi se kontaktirati sa vama kada ste odvojeni Ne zove vas i ne kontaktira kad god provodite vrijeme odvojeno jedan od drugog. To je kao da uživa u vremenu koje provodi daleko od vas. On više nije fizički intiman s vama Ne trudi se da postane fizički intiman sa vama. Zagrljaji, poljupci i maženje su rijetki.

Ne izražava poštovanje ili zahvalnost za vaš trud Ne pokušava vas natjerati da se osjećate cijenjenim ili cijenjenim zbog svih napora koje i dalje pokušavate uložiti u brak i vezu. Ne sluša vas i ne obraća pažnju na vas Ne čini vas dobrodošlim da se izrazite jer se u potpunosti zatvorio od vas. Ne želi slušati ili obraćati pažnju na ono što biste mu mogli reći.

Ako primjetite da je vaš muž kriv za mnoge gore navedene stvari, ne morate još uvijek dizati paniku. Vaš odnos nije nužno osuđen na propast. Imajte na umu da, sve dok ste vas dvoje spremni raditi na svojim nevoljama, uvijek imate priliku da veza traje.

Ali ako dođete do točke u kojoj vaš brak postaje nenadoknadljiv, možda je došlo vrijeme da razmislite o mogućnosti da samo završite stvari i krenete svojim zasebnim putovima. Nije u redu pokušati uspostaviti vezu kad očito ne funkcionira onako kako bi trebalo. Ponekad ljubav jednostavno ne ide onako kako vi očekujete.

Pokreće Blogger.