Ženi ne treba heroj, treba joj neko da je voli - Ljubavne lekcije jedne žene

Svaka priča koja ima sretan kraj započela je sa princezom koja treba biti spašena i princom koji je na kraju heroj. Tako ne izgleda stvarni život . U stvarnosti nemamo dvorce i vile.


U stvarnosti nismo princeze.Mi smo snažne djevojke koje nas ne trebaju ništa spasiti. Navikli smo se boriti za sve što u životu želimo. I to je u redu. Nikada nismo tražili da budemo spašene. Sviđa nam se ko smo i to se neće promijeniti. Ne treba nam princ koji će nas spasiti.Ne treba nam heroj. Mi smo vlastiti heroji. Samo trebamo biti voljene.

Biti alfa žena koja ima sve pod kontrolom nije tako lako. Zapravo je prilično iscrpljujuće. Trebamo se povremeno odmarati.Bez punjenja gorivom ne bismo mogli dobro funkcionirati. Ali čak i kada odmaramo, naš mozak ne prestaje da radi.



Konstantno razmišljamo o mnogim stvarima, o onome što smo radili u životu ili razmišljamo o tome što sljedeće očekivati. Dok zamišljamo svoju budućnost, zaista je teško zamisliti nekoga pored nas. Za neke od nas to je čak nemoguće. Puno momaka koje sretnemo je zastrašila naša ličnost. Jednostavno žele biti heroji za svoje djevojke. Žele se osjećati kao da su rješenja za sve njihove nevolje.

Pa, žao mi je što vam to govorim, ali istina je da nam je jedino potrebna ljubav. Vidite da ne tražimo puno.Potrebno nam je samo rame za plakanje kad se osjećamo preplavljenim od svega. Trebamo nekoga da nas uhvati za ruku i odvede na pizzu.Trebamo momke koji su sretni što nas imaju u svojim životima. Samo želimo izgledati kao da smo nečije remek-djelo.



Budimo realni  to je san svake djevojke.Istina za reći, stvarno smo zauzeti. Cijelo vrijeme radimo na sebi i nećemo prestati dok ne postanemo ono što uistinu želimo biti.Neki od nas žele biti liječnici, drugi možda otvaraju cvjećarnicu, a drugi jednostavno pokušavaju biti sretniji u životu.Nije važno koji je cilj. Ako niste spremni voljeti svoju djevojku i držati je za ruku kroz sve što planira učiniti, napravite korak natrag.

Spremna je pružiti vam podršku koju očekuje od vas. Treba da joj budete muškarac na kojeg može računati.Treba joj netko tko će se smijati s njom, plakati s njom i zauzeti joj mjesta na kojima nikada nije bila. Ona treba s vremena na vrijeme osjetiti tu iskru ljubavi.

 Treba se osjećati živom.Čak su i jake žene ponekad slabe. Ponekad se preplave na sve, a onda zaboravljaju zašto rade ono što rade.Kad vam djevojka dođe do tog trenutka, tada biste trebali znati kako postupiti. Zagrli je i reci joj da će sve biti u redu.

To je sve što joj treba. Da li traži previše? Ne mislim tako. Ali ponekad je momcima teško dati to svojim djevojkama. Sve ove žene traže da budu voljene, ali njihovi muškarci radije bi bili njihovi heroji i napravili bi sjajne geste bez ikakvog smisla , a da ne spominjemo da bi većina muškaraca bila najsretnija kada bi se igrali sa djevojčicama.

Na ovom svijetu ne postoji žena koja bi prihvatila ovakvu vezu.Suština je da, ako niste alfa muškarac, nemate nikakve veze sa alfa ženom. Ako niste svoj vlastiti heroj, kao što je ona, onda možete zaboraviti na nju. Neće se pomiriti za ništa manje od onoga što zaslužuje.

Neće ona biti tvoja mama ona se ne može tako brinuti za tebe.Ona će vam biti ljubavnik i vaš najbolji prijatelj samo ako želite vi želitre biti njezin.Ova kombinacija će vam garantirati sretnu vezu. Ako misli da niste dovoljno dobri za nju, onda biste trebali poštivati ​​njezinu odluku.Ali, ako ste spremni voljeti je onako kako je treba voljeti, spremite se da sa njom provedete svo vrijeme svog života.

Pokreće Blogger.