Priča ostavljene žene: "Srećna sam što sam te upoznala, ali sam još srećnija što si me ostavio"

Vjerovala sam da si bolja osoba zbog čega sam te i pustila u svoj život. Tek sada shvatam koliko sam bila glupa. 


Bili smo jedno drugom konkurencija u vezi i svako od nas je pokušavalo da se dokazuje. Očekivao si od mene zahvalnost sto sam sa tobom u vezi iako mi ništa nisi dao osim što si me natjerao da se osjećam bezvrijedno. Sada kada razmislim ne mogu da vjerujem sebi na šta sam spala.

Ali ipak hvala ti na tome, naučila sam i sada dobro znam šta ne želim da imam u vezi. Sada znam šta muškarac u vezi nikada nebi trebao da radi. Sada znam za bolje. Drago mi je da si otišao. Drago mi je da si prestao na meni da hraniš svoj ego. Niko me nije ponizio kao ti, niko me nije omalovažavao kao ti kako bi sebe predstavio u boljem i ljepšem svijetlu.



Shvatila sam da ne treba da udovoljavam ni jednom muškarcu ako on to ne zaslužuje, da ne trebam da dozvolim nikome da kontroliše moj život i da mi kvari raspoloženje. Glavna stvar koju sam naučila jeste da kada osjećate da nešto nije u redu, vjerujte, nije u redu. Ako vidite da se neko ponaša loše prema vama ne zatvarajte oči na njegovo ponašanje.

Ignorisala sam mnoge stvari jer sam ga voljela i na kraju se sve srušilo i sve sam izgubila. Shvatila sam da on nikada neće da se promijeni, jer on nikada nije želio da se mijenja. Shvatila sam da nikoga ne možete da promijenite ako on to sam ne želi.



Nisam bila svjesna svoje vrijednosti, pristala sam da igram po njegovim pravilima i na kraju sam ostala povrijeđena. Jednom mi je čak rekao da sam imala sreće što sam ga upoznala, jer je on bolji od mene. Ja jesam bila srećna kad sam ga upoznala, ali sam sada još srećnija kada je otišao.

Naučila sam važnu lekciju, naučila sam koliko vrijedim i shvatila sam da mi je sve to bilo potrebno da bih naučila neke stvari u životu. Naučila sam da volim i cijenim sebe. Zbog toga mu sada sve opraštam i dozvoljavam sebi da krenem dalje.

Pokreće Blogger.