Najčešće stvari o kojim žene lažu - "Nisu iskrene o tome da li su u prošlosti bile nevjerne"

Zene su veoma ponosna bića i saznanje da je njihova reputacija dovedena u pitanje moglo bi da ih uništi. Ne žele nikome dati priliku da ih osuđuje ili da ih ponižava. Žene uvijek žele da se pokažu u najboljem mogućem svjetlu, pa su u stanju da pokažu najbolju moguću verziju sebe. Pročitajte pet najčešćih stvari o kojima žene najčešće nisu iskrene.


1. Nisu iskrene o tome koliko zarađuju. Neke žene su u stanju da malo naduvaju svoje finansijsko stanje kako bi impresionirale druge. Ali to nije jedini razlog zbog koje zene lažu o tome. Pojedine žene skrivaju koliko zarađuju kako nebi narušile ego svog muškarca. Nikada se nebi dovela u situaciju da povrijede osjećanja svog muškarca time što zarađuje više od njega.

2. Nisu iskrene o tome koliko je neko zainteresovan za njih. Kako bi sačuvale svoju trenutnu vezu mnoge zene lažu o tome koliko je neki drugi muškarac zainteresovan za njih. Ona može da ima jako bliskog muškog prijatelja za koga nikada nebi htjela da njen partner posumnja da je zainteresovan za nju, jer bi u suprotnom morala da okonča to prijateljstvo. Naravno postoje i one žene koje vole da preuveličavaju interesovanje drugog muškarca za njih kako bi impresionirale druge i učinile ih ljubomornim.



3. Nisu iskrene o broju muškaraca sa kojima su bile u vezi. Sesualni život jedne žene može da bude veoma škakljiva tema. Dok je za muškarce normalno da često mijenjaju partnere, žene su suočene sa tim da budu etiketirane i nazivane pogrdnim imenima zbog čestog mijenjanja partnera. Iako živimo u modernom dobu u kom bi žene trebalo da mogu sesualno da se izraze onako kako one to žele one često bivaju osuđivane zbog toga. Zbog toga mnoge žene nisu iskrene o tome jer ne žele da se dovedu u situaciju da se pravdaju i objašnjavaju svoju sesualnu prošlost.

4. Nisu iskrene o tome da li su nevjerne. Možda je u prošlosti bila nevjerna ali je svjesna da to nije nešto na šta treba da bude ponosna. To je jako osjetljiva tema zbog čega mnoge žene žele da potisnu tu istinu kako nebi dovele u pitanje trenutnu vezu.



5. Nisu iskrene o sesualnom iskustvu sa drugom ženom. Bili biste iznenađeni saznanjem koliko se žena danas okreće drugoj ženi radi sesualnog zadovoljstva. U današnjem društvu to nije prihvatljivo, ali žene treba da rade sa svojim tijelom šta žele jer su samo one gospodari svoga tijela i niko ne treba da im govori šta da rade sa njim. Žene ne žele da budu osuđivane i stavljene na stub srama zbog toga, pa uglavnom nisu iskrene o ovoj temi.

Pokreće Blogger.