"Muškarac koji vara ženu vara i ljubavnicu"- 5 razloga zašto ne bi trebali biti sa oženjenim

Znam da bi on ili ona mogla biti ljubav vašeg života, ali upoznavanje sa njima ima svoju cijenu. Izlaziti sa oženjenim muškarcem ili ženom nije baš pametno, oni su u braku i stoga nisu na tržištu.


Oni su dali zavjet koji obje trebaju poštovati, a odstupanje od tih zavjeta jednostavno ne bi trebalo biti opcija. Zabavljanje sa nekim ko je u braku neće se dobro završiti ni za vas ni za osobu u koju ste se zagledali. Nažalost u svijetu života i ljubavi, to nije baš tako jednostavno. Oženjeni se iz više razloga vezuju za ljude izvan braka.

Možda su nesretni, nesigurni, usamljeni ili hronično nevjerni. Iz bilo kojeg razloga, zalutali su. Iako se čini da bi u ovoj situaciji supružnik bio onaj koji je najviše povrijeđen, često je osoba koja izabere izlazak sa oženjenom osobom ona koja će najviše patiti. Evo 5 razloga zbog kojih nikada ne biste trebali izlaziti s oženjenim muškarcem ili ženom.



1. Nikad neće napustiti supružnika. I tačka. Poznavala sam osobu koja se ponovno povezao sa dečkom sa fakulteta preko društvenih mreža. Započeli su nevin razgovor i dogovorili se da se sljedeći put sretnu kada je bio u gradu zbog posla. Bio je oženjen, a ona nije. Nažalost, kad su se sreli veza sa fakulteta odmah je izbila na površinu. Veza je bila tako ugodna i lagana. Godinama je bio nesretno oženjen, a ona je nakon razvoda bila vrlo usamljena.

Ispovijedali su svoju ljubav jedno prema drugom, a u roku od mjesec dana rekao je da napušta svoju ženu zbog nje. Bila je tako sretna. Svi su joj se snovi ostvarivali. Dvije godine kasnije još je čekala da njen ljubavnik napusti svoju suprugu. Njen ljubavnik ju je iskreno volio, ali uvijek je postojao razlog zašto nije mogao otići. Kćeri je bilo teško, sin je odlazio na fakultet, planiran je ljetni odmor, praznici su se bližili. "Učinit ću to nakon toga", uvijek je obećavao. A nikad nije. Nikada.



Nizale su se priča za pričom poput ove, gdje se udana osoba zaklinje da će ostaviti supružnika svom novog ljubavnika, ali neće.Ne žele povrijediti svoju djecu ili donijeti odluku koja ima financijske posljedice ili razočarati širu obitelj ili štetiti njihovom ugledu u zajednici. Dakle, oni ne odlaze I, stvarno, zašto bi to uradili?Vi sjedite kod kuće i čekate ih, uvijek dostupni za podršku i seks. Imaju sve što žele od vas, a da se ne odreknu obitelji. Dakle, prvo i najvažnije, znajte da je jedan od glavnih razloga zašto nikad ne biste trebali izlaziti sa muškarcem ili ženom koji su u braku, jer oni nikada neće napustiti supružnika. I tačka.

2. Vaš će život biti zaustavljen. Kad ste u vezi s oženjenim muškarcem ili ženom, vaš život će se prestati kretati na bilo koji smisleni način.Razmislite o tome kad se počnete družiti sa nekim. Upoznajete se, privlačite jedno drugo i upoznajete se.Govorite o nadama i snovima za budućnost. Obavezujete se da ćete biti isključivi. Upoznajete prijatelje i obitelj. Poduzimate korake da se uselite i možda se vjenčate. Sve je to u suštini prirodni napredak zdravih odnosa.

Kad se družite sa oženjenim muškarcem ili ženom, sve je drugačije.Da, početak je zabavan, sastanci, atrakcija, ostajanje cijele noći i razgovor, vjerovanje da ste pronašli ljubav svog života. Ali tu se završava. Ako ste u vezi s oženjenom osobom, nikada nećete upoznati njihove prijatelje i obitelj, nikada nećete moći zajedno poduzeti korake prema budućnosti. Svi vaši razgovori o budućnosti zajedno bit će prazni, jer osoba ne napušta supružnika.

Dakle, tu ste, u stazi, ne idete naprijed sa životom i ljubavlju jer čekate da vaša osoba poduzme mjere. Postajete tužniji, usamljeniji, ljutiji i opsjednuti situacijom u kojoj se nalazite. Napuštate druženja, prijateljima i hobije kako biste bili dostupni kada god vas ljubavnik želi vidjeti. Život kakav znate zna da nestane. Život je kratak i svaka minuta koju provedete čekajući da netko napusti svog supružnika i zbog vas je izgubljen, što će vas spriječiti da pronađete osobu koja vas može u potpunosti voljeti i pružiti vam život kakav želite.

3. Izgubićete samopouzdanje. Za ženu koju sam prije spomenula, u početku je jedan od razloga što ju je ljubavnik toliko privukao bio taj što je ona bila dobra prilika. Imala je cool studio u gradu u kojem je započela vlastiti posao. Bavila se volontiranjem i napravila je veliku razliku u životima ljudi koji žive s mentalnim bolestima. Bila je sjajan roditelj i nevjerojatan ljubavnik.Sve te stvari su ga natjerale da se zaljubi u nju čvrsto i brzo.

Ali tijekom dvije godine dok je čekala da njen ljubavnik napusti njegovu ženu, život joj se raspadao. Njezin je rad trpio, izgubila je vezu s prijateljima, volontiranje je postajalo sve teže, a depresija je bila njezin stalni pratitelj. Nadalje, prigovarala je sebi zbog nesposobnosti da se udalji od svog ljubavnika. S vremenom je shvatila da su njegova obećanja, iako dobronamjerna, prazna.

Znala je da je usamljena i bijesna i da njezina samo-mržnja raste sa svakim danom, a ipak se pokazala nesposobnom da zamisli život bez njega i jednostavno se nije mogla pomiriti sa tim. Na kraju se osjećala kao sjenka osobe kakva je bila kad je započela vezu. Nije imala samopouzdanja da preduzme korake potrebne za povratak svog života. Bila je izgubljena i prazna. Ljubav koja joj je u početku hranila tijelo i dušu ju je iscrpila.

4. Uvijek ćete se osjećati usamljeno. Dani u kojima ćete se osjećati najsrećnije u vezi sa oženjenim muškarcem ili ženom su oni posebni dani - rođendani, godišnjice i praznici. Rođendan ćete provesti sami sa buketom cvijeća koji vam je dostavljen ujutro. Božić ćete provesti sami, gledajući slike obitelji svog ljubavnika oko drveta koje je njihova kći objavila na Instagramu.Vikende provode čekajući tekstualne poruke. Noćno vrijeme nije za druženje, već za gledanje televizije.Dakle, dok razmišljate da se upustite u vezu sa oženjenim muškarcem ili ženom, smatrajte da ćete provesti puno vremena sami, čekajući da vaša osoba preduzme korake da bude sa vama, znajući da su dobre šanse da neće.

5. Svaki odnos bit će osuđen od početka. Svaki zdrav odnos temelji se na dvije stvari: komunikaciji i povjerenju. Afera uključuje nepostojanje obje te stvari. Očito je da ako ste u vezi sa nekim ko vara svog partnera, tu povjerenje ne postoji. Kako u konačnici možete vjerovati nekome koga znate da je spreman varati? Stara poslovica „Kad se čovjek oženi svojom ljubavnicom ostavi upražnjeno mjesto“, tužno ali istinito. Nadalje, temelj zdravog odnosa je komunikacija.

Ako je većina razgovora prepuna laži i lažnih obećanja koja vode samo šteti i razočaranju, zdrava komunikacija će prestati.Bilo kakav takav odnos bit će osuđen od početka. Drugim riječima, ako se u stvari vaši snovi ostvare i vaš ljubavnik napusti partnera, vaši će odnosi biti osuđeni na propast. Nakon sve te boli i patnje.

Pitati sebe i druge zašto nikada ne biste ulazili u brak sa oženjenim muškarcem (ili ženom) izvrstan je način da se vaše srce i život ne razbiju u milijun komada.Štoviše, dođete li ikada do željenog odnosa, on će po dolasku biti mrtav jer povjerenja i komunikacije više neće postojati.Znam da se u ovom trenutku vaš ljubavnik u braku čini kao odgovor na sve vaše snove, ali znajte da su oni umjesto toga stvari od kojih su napravljene noćne more.

Pokreće Blogger.