Jasni znakovi koji bi mogli pokazati da vas partner neće prevariti: “Trudi se da bude iskren prema vama”

Svi smo već čuli priču da muškarcima postaje dosadano u vezi, pa se odlučuju švrljati ženi iza leđa. Djevojci bude slomljeno srce, a nakon toga veza nikad nije ista.


Zašto muškarci varaju? Zašto oni jednostavno ne mogu nikada biti odani ili iskreni? Zašto je muškarcima tako teško jednostavno se držati podalje od nevjere? Ovo su samo neka od najnužnijih pitanja veza na koja nitko ne može dati konačan odgovor

1.Uvijek se trudi da bude iskren sa vama Uvijek je iskren prema vama kada su u pitanju i sitnice i važne stvari. Uvijek vam govori istinu o tome gdje se nalazi. On nema problema sa otvorenim i iskrenim osjećajima. Uvijek vam izražava svoja istinska mišljenja. Ne oklijeva da pokaže pravog sebe, jer zna da ga volite dovoljno da prihvatite sve njegove mane dokle god vam je vjeran.



2. Uvijek vam govori o svemu Ne morate ga zvati I slati mu poruke kako bi ste znali gdje se nalazi, niti ga pitati kakvi su mu planovi, ne morate ga stalno pitati o njegovim problemima, on je otvorena knjiga. On će samovoljno poduzeti inicijativu kako bi vas informirao o detaljima svog života. Nikad vas neće natjerati da se osjećate isključenima.

3. Uvijek je zauzet Ako je tip tipa koji uvijek nešto radi, velike su šanse da vjerojatno uopće neće imati vremena stupiti u bilo koji treći odnos. Ako je uvijek upleten u svoj posao, hobije ili treninge, stvarno nema vremena za druženje sa drugim ženama. Ako naravno, on noću zaspi kad vi spavate, malo je vjerojatno da ima energije za tako užurban raspored.



4. Prekinuo je kontakte sa svim prethodnim partnerima Često će muškarci varati svoje trenutne partnere sa bivšim. Zato ako je vaš muškarac prekinuo sve kontakte sa svojim bivšim partnerima, ne morate se puno brinuti zbog toga da će vas varati sa svojim starim partnerima. To znači da je završio sa njima I da su oni njegaova prošlost. Prekinuo je sve veze jer ste jedina žena kojoj se želi obvezati.

5. Uvijek stavlja vaše potrebe ispred svojih Muškarac koji nikada be bi varao svoju partnerku je nesebičan. Nevjerojatno je osjetljiv i zna koliko bi vas povrijedilo da vas prevari. Nikada ne bi želio učiniti ništa što bi vam nanijelo bol i tugu. Sve što želi jeste da vam učini srećne sve naredne dane koje ćete provesti zajedno.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.