Astro objašnjenje: Zašto su Vage toliko sklone opraštanju - Teško ima je da nose ljutnju u sebi

Osobe rođene u znaku Vage su poznate po tome što lako opraštaju, a astrologija ima obješnjenjenje zašto je to tako. Njima vlada planeta Venera koja je boginja ljubavi i ljepote, žbog čega im je teško da nose ljutnju u sebi.


Vage znaju da je oprostiti nekome iako to nije zaslužio dokaz ljubavi, oproštaj im varaća balans, a balans je Vagama veoma bitan. Vage su sklone opraštanju jer žele da budu u dobrim odnosima sa svima koji ih okružuju. Oprostiti znači nastaviti dalje. Vage zele da budu sigurne da su svi u njihovom okruženju srećni, zadovoljni i zaštićeni jer za njih je to najveća vrijednost.

Vage će analizirati svaku situaciju prije nego što donesu konačnu odluku ali zbog svoje nježne i skladne duše Vaga će vam na kraju sve oprostiti. Ne osjećaju se ugodno kada se nađu negativnoj situaciji, zato nikada nećete vidjeti da je Vaga umješana u neku dramatičnu situaciju. Ljubav je to šta podstiče Vage da opraštaju, a njima vlada Venera planeta ljubavi.



Vage su u stanju lako da oproste nekome ako to znači da će njihov život da se vrati u normalu. Ne vole kada im se veza raspada jer ne vole da budu same, naročito ako je u pitanju romantična i duga veza. Vage opraštaju zbog toga što je to dio njihove ličnosti. Vage znaju da svako zaslužuje priliku da izrazi svoja osjećanja i mišljenja i nikada neće pokazati nepoštovanje prema drugome.

Znaju da je bolje oprostiti sitne greške nego rizikovati da izgube osobu do koje im je stalo. Ne žele da se upuštaju u nepotrebnu dramu ali to ne znači da možete da ih iskorištavate. U stanju su da igraju vašu igru sve dok vas ne stjeraju u ćošak. Oprostiće vam vaša djela jer su dobra duša ali vas nikada više neće pustiti u svoj život.



Vage neće zaboratiti vaše greške, ali će da ih oproste. Svjesne su toga da su neki ljudi u stanju da iskoriste njihovu dobrotu i da ih smatraju slabim. Staviće vam do znanja da znaju da ste zabrljali u prošlosti i da neće preći preko toga jer im je u prirodi da lako opraštaju. Vage su sjajni prijatelji i još bolji ljubavnici ako se odnosite prema njima sa poštovanjem. Sve što oni žele jeste da njihova porodica i prijatelji budu dobri i ljubazni jedni prema drugima.

Pokreće Blogger.