Sitnice koje radi samo partner koji vas iskreno voli - "Ignoriše mobitel kada je u vašem društvu"

Partner koji iskreno voli zeza vas na način koji je zabavan


1. Pažljivo vas sluša kada mu pola sata dramatično objašnjavate sukob s kolegicom na poslu. 2. Prepušta vam daljinski upravljač kada gledate televiziju. 3. Ne tjera vas da operete zube prije nego gu mu udijelite poljubac za dobro jutro.

4. Bez srama odlazi u dućan kupiti vam uloške i tampone. 5. Ako nije s vama, nikada vam ne zaboravi zaželjeti laku noć. 6. Šalje vam poruke samo kako bi vam rekao da mu nedostajete. 7. Prije donošenja važnih odluka savjetuje se s vama.8. Kada vam se upucava drugi frajer, on je u isto vrijeme ponosan i ljubomoran. 9. Stvara dugoročne planove s vama. 10. Inicira maženje koje nužno ne vodi seksu. 11. Zadnji zalogaj obroka sačuva za vas. 12. Nježno vas zeza na način koji nije neugodan ili zloban, nego zabavan i humorističan.

13. Upoznao vas je sa svojim roditeljima i prijateljima. 14. Ignorira mobitel kada je u vašem društvu. 15. U prolazu mu pokažete koja majica u izlogu vam se sviđa, a on vas sljedeći dan iznenadi s njom. 16. Traži vas da potpišete čestitke koje daje mami za rođendan.17. Kada doživite neki uspjeh ponosan je na vas i svima se hvali svojom curom tj. suprugom. 18. Ne osjeća se ugroženo ako zarađujete više od njega. 19. Podupire vas u ostvarivanju životnih ciljeva. 20. Ne srami se otvoreno drugima govoriti koliko vas voli.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.