Pomračenje Mjeseca 05.07 - Astrološki fenomen donosi velike promjene za 4 znaka

Kako će ovo pomračenje uticati na svaki znak pojedinačno


Osim pomračenja, 5. jula će mesec biti pun, u znaku jarca. Jarac je prirodno deseto polje zodijaka, polje karijere, profesije, reputacije, statusa u društvu, poslovne i društvene aktivnosti, itd. Pomračenje Meseca često daje emocionalne probleme, strahove, brige, depresije, nervozu par dana uoči samog pomračenja.

U nedelju, 21. juna, bilo je pomračenje Sunca u Raku i ovo sada pomracenje Meseca je kulminacija tog događaja. Ukoliko ste rešili da nešto prekinete i započnete u vreme pomračenja Sunca oko 21. juna, ovo su sada dani kada sagledavate rezultate.



Ukoliko je ta promena bila uspešna, narednih dana očekujte uspeh. S obzirom na to da je i pun Mesec, emocionalno osetljive osobe loše podnose dane uoči samog punog Meseca. Evo kako će ovo pomračenje uticati na svaki znak pojedinačno:

Jarčevi i Rakovi, čuvajte se stresova i izbegavajte konflikte. Ovo, takođe, važi i za Ovnove i Vage. Pomračenje meseca najbolje će uticati na Bikove i Device, kao i na Škorpije i Ribe. Ova 4 znaka će osetiti znatni boljitak na svim poljima.



Blizanci bespotrebno brinu za novac i imovinu. Lavovi razmišljaju o promeni posla i brinu o zdravlju. Strelčevi imaju mnogo finansijskih izdataka, ali biće i prihoda. Vodolije su opterećene mnogim životnim temama, muči ih i nesanica.

Pokreće Blogger.