Najbolje sestre i braća među Zodijacima: Imati Ribu za sestru ili brata znači imati neiscrpan izvor ljubavi

Braća i sestre su vam prvi pravi prijatelji, sviđalo se to vama ili ne. Ako imate sreće, vrlo ste bliski, dovršavate jedno drugome rečenice ili komunicirajte bez riječi. Uvek možete računati na njih i oni na vas. S druge strane, vaša braća i sestre mogu vam biti prokletstvo, neprestano se takmičeći s vama ili skandirajući za vama dok ne eksplodirate. Dakle, evo nekih od horoskopskih znakova iz kojih dolaze izvanredni braća i sestre:


Vaga: Dopadljiv mirotvorac Vaga kombinuje sve kvalitete koje biste željeli vidjeti u bratu ili sestri. Održavaju kontakt sa voljenim osobama i vezu s njima shvataju ozbiljno. Pored izvanredne predanosti onima koji su im važni, Vaga je ujedno spretna da izbjegne sukobe i dobro se izbori s problemima.

U isto vrijeme može biti I zabavno i dosadno provoditi vreme sa njima. Njihov šarm, duhovitost i veselost privlače ljude ka njima. Vaga ima moć da šarmira svakoga ko im se nađe na putu, čineći da se divite njihovoj jedinstvenosti i ponosu na činjenicu da ste povezani krvlju.



Ribe: Nesebično srce Ako su vam brat ili sestra Ribe, imate do kraja života neiscrpan izvor ljubavi, predanosti i razumevanja. Ribe u vama vide divne stvari, čak i ako ih ne primijetite. Njeguju kao da ste rijetka, nezamjenjiva osoba u njihovom životu i imaju sreću da odrastu pored vas. 

Oni će se vezati za vas do kraja života, i uvek će vam biti oslonac i podrška. Šta god im kažete, saslušače pažljivo i neće vam suditi. Njihovo sanjarenje može biti neugodno kad moraju biti ozbiljni i spustiti se na zemlju. Međutim, na kraju, znate da će oni biti tamo za sve što vam treba. A ovo je zaista važno.



Bik: Vjerna stijena Brat ili sestra Bik je ozbiljna osoba naročito kad se radi o vašoj zaštiti. Bik je posvećen posljednjim dahom onima koje voli. Vaš neprijatelj će postati njegov neprijatelj. Međutim, Bik može biti vrlo tvrdoglav.  Prepirka sa njim ozbiljna je glavobolja, čini se da ga nikad ne možete uvjeriti. Koliko god da vas uznemirava, znajte da njegova tvrdoglavost prelazi i na vaš odnos. Ništa i niko ga ne može spriječiti da vas podrži.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.