Čuvajte prijateljice rođene u znaku Raka - "Vrlo brižne i obazrive osobe"

'Račica' će saslušati sve probleme prijatelja i biti uz njega kada mu je najteže


Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim, zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro.

Trebate li nekoga da vas utješi, prijateljica račica u tome će biti najbolja. Ona je rame za plakanje i uvijek će znati pružiti utjehu ljudima koje vole. Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana obitelji.



Rakovi su jako posvećeni upravo obitelji, u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vrijedni su divljenja jer kada trebate razumijevanje i pomoć, oni će uvijek biti tu za vas. Nježni i osjećajni rakovi bježe od centra pažnje i uglavnom su orijentirani na svoj dom, obitelj i malu skupinu vjernih prijatelja.

Vole se svakodnevno malo osamiti i mogu postati razdražljivi ako ne nađu vremena za sebe. Najbolji prijatelj za rakove je - strijelac. Kada se rak zasiti samoće i napokon se zaželi ljudi, tu je njegov najdraži ekstrovert strijelac, pun života i spreman da zabavi svog prijatelja introverta. Baš poput rakova, strijelci su skloni introspekciji i filozofskim razgovorima, što u svakom pravom raku izaziva oduševljenje.



Prijatelji kod rakova najviše vole njegovu naviku da sa sobom uvijek nosi nešto za grickati i za druge i to što je dobro rame za plakanje. Osjećajni rak uvijek misli na druge te svoje prijatelje voli obasipati sitnicama, pa i onda kada oni to uopće ne očekuju. Saslušat će sve probleme prijatelja i biti uz njega kada mu je najteže.

Odlazak u šoping s prijateljicom rođenom u znaku raka bit će ugodno iskustvo. Obožava kupovati na sniženjima i majstorica je u pronalaženju odličnih komada odjeće i obuće sniženih cijena. Krasi je sposobnost da se s ograničenim budžetom odijeva fenomenalno. Rijetko kada kupuje impulzivno jer račica nije rastrošna i uvijek će radije prebrati po staroj garderobi ne bi li pronašla neki komad na koji je zaboravila nego otići u šoping po novi.

Pokreće Blogger.