"Ako muškarca moraš moliti za ljubav onda to i nije ljubav" - Životne lekcije za sve žene

Ponekad muškarci nisu toliko komplikovani. Kada je muškarac pravi muškarac i kad je zaljubljen, nećete morati razbijati glavu razmišljajući o tome kako stojite sa njim. Ako je muškarac iskreno zaljubljen u vas negovi postupci će govoriti više od njegovih riječi.


Ako je muškarac iskreno zaljubljen u vas, nećete morati da ga molite da uradi bilo šta za ili doslovno da mu nacrtate šta očekujete od njega jer će vam rado pružiti sve što zaslužujete. Kada muškarac želi da bude sa vama, biće sa vama.neće biti izgvora I drame, sumnje ili neizvjesnosti. I što je najvažnije, nećete morati da ga molite ni za šta nikada.

Ako je muškarac zaljubljen u vas, nećete morati da ga molite da vas uključi u svoj život. On će svojevoljno da pripremi mjesto za vas u njemu. Otvoreno će da vam pokaže koliko mu značit čućete ga kako planira budućnost koja uključuje vas kao jednog od glavnih likova u njemu i pobrinuće se da svi znaju da ste sa njim.



Neće vas skrivati, on će željeti da pokaže cijelom svijetu da ste sa njim. Kad muškarac jednom zavoli ne stidi se to da pokaže. Ako je muškarac zaljubljen u vas, nećete morati da ga molite da vam pošalje poruku. On će vam jednostavno poslati pažljivu poruku i cijelo vrijeme će htjeti da vas obasipa pažnjom.

Sitnicama će vam pokazati koliko mu značite i koliko mu je stalo do vas. Slanje poruka, tu i tamo u toku dana, neće mu predstavljati problem. To ce mu biti alat da se osjećate željenom, jer kad je muškarac zaljubljen on će htjeti da vam pokaže da ste vi jedina za njega.



Ako je muškarac zaljubljen u vas nećete morati da ga molite da se lijepo ponaša prema vašim prijateljima I porodici. Nećete morati da opravdavate njegovo lose ponašanje, jer takvog nečega u vašoj vezi neće biti. Biće svjestan koliko vam ti ljudi znače I učiniće sve što može kako bi im se svidio.

Trudiće se da izgradi dobar odnos sa ljudima koji su vam dragi, tako ćete znati da je zaista zaljubljen u vas. Ako je muškarac zaljubljen u vas nećete morati da ga molite za minut njegovog vremena kako biste mu ispričali kako ste proveli dan jer će vas on sam pitati o tome.

Željeće da zna šta vas je nasmijalo I šta vas je rastužilo I ako nešto pođe po zlu moze li učiniti nešto da to popravi. I željeće da sve lose što vam se dogodi u toku dana nestane. Ako je muškarac zaljubljen u vas, nećete morati da ga molite da izlazi na sastanke sa vama, sta više većinu će ih on isplanirati.

Željeće da vas iznenadi i nastaviće igru zavošenja. Nikada neće dozvoliti da se vaša ljubav istroši i učiniće sve što može kako bi vatra i dalje gorjela. Ako je muškarac zaljubljen u vas nećete morati da ga molite da prestane da viđa svoju bivšu. On će to da uradi sam jer je to jedino logično. Neće učiniti ništa što bi moglo dovesti do toga da sumnjate u njega ili njegova osjećanja prema vama.

Neće vidjeti smisao u nastavku komunikacije sa svojom bivšom jer je ta priča za njega završila onoga trenutka kada ste vi ušli u njegov život. Ako je muškarac zaljubljen u vas nećete morati da ga molite da govori o svojim osjećanjima. Neće se uplašiti da iskaže svoja osjećanja ili da razgovara otvoreno o njima. Ako vas voli pokazaće vam svoje najbublje emocije i dati vam do znanja da su njegove najjače emocije vezane za vas.

Nećete morati da ga molite da se pristojno i sa poštovanjem odnosi prema vama, on će to da radi jer ste mu vi prioritet. Ako vam ne daje sve to i ako ste kojim slučajem morali da zatražite , spakujte svoje stvari i idite. Jer vas ne zaslužuje i sigurno će se naći neko drugi koji će vam sve to dati sam i kome će biti logično da przži sve ženi koju voli. Ako morate moliti nekoga da napravi mjesto za vas u svom životu, onda on ne zaslužuje da vas ima tu.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.