Znakovi Zodijaka koje bi mogao da očekuje najbolji period do 20.06. 2020.

Ova 3 znaka Zodijaka očekuje najbolji period do 20.06. 2020.!


Period do 20.06. će nekim znakovima pružiti iscjeljenje i novu radost. Energija će biti nadahnjujuća i donijeti će dobru komunikaciju i kreativnost. Nekima se može učiniti da neke stvari izgledaju nejasno ili da vas je čak zatočila nekakva iluzija. Ipak, to je samo prolazna faza iz koje možete puno naučiti. Evo koja tri znaka Zodijaka očekuje velika sreća do 20. lipnja/juna!

Blizanci – Slavite svoju solarnu revoluciju Vrijeme je za vaš povratak. Rođendani su uvijek prilika za novi početak, jer svake godine otprilike u isto vrijeme, Sunce se vraća na isto mjesto u kojem je boravilo na dan kada ste se rodili.



Dok prolazite kroz kozmičko resetiranje i duhovno čišćenje, najveće želje bit će usmjerene na dobro zdravlje, sreću i blagostanje na vašem sljedećem putovanju oko Sunca. Ako tražite ljubav, retrogradna Venera koja prolazi kroz vaš znak, donosi vam priliku da započnete novu vezu.

Oni koji su u vezi sada trebaju razgovarati s partnerom o svim mogućim rješenjima i planovima za zajedničku budućnost. Neptun će izazvati Merkur i Veneru kroz vaše polje karijere, zato se dodatno fokusirajte na profesionalne ugovore i pregovore.



Vaga – Velika motivacija i ispunjenje želja Vrijeme je da počnete vjerovati u sebe. Dok Sunce pomiče vašu devetu kuću vjere, obrazovanja i filozofije, vjerojatno ćete eksperimentirati s različitim željama, uvjerenjima i zadovoljstvima.

Vaša vladajuća planeta Venera donijet će vam ostvarenje želja u bliskoj budućnosti. Ovo je odličan period za promjenu ili unaprjeđenje posla. Merkur i Venera bit će u izazovnom aspektu s Neptunom, što će utjecati na šestu kuću zdravlja, pažnje, marljivosti, dnevnih rituala i radnog okruženja. Organizirajte se dobro prije nego što započnete svoj naredni projekt. Pazite na detalje.

Vodenjak – U vama se budi uspavano božansko Vaša sreća uvijek treba biti prioritet, a to se posebno odnosi na period vladavine Blizanaca. Sa Suncem u Blizancima koje zrači kroz vašu petu kuću obitelji, romantike, strasti i autentičnosti, očekuju vas jasne poruke srca.

Ono vas usmjerava ka ljubavi i novim susretima. Ako ste kreativan tip, očekuje vas sjajna inspiracija koja će vam donijeti pobjedu na polju karijere. Neptun budi vaše uspavane talente, a moguće je poboljšanje i u sektoru financija. Mnogi će se početi baviti s nečim jedinstvenim i neplaniranim. Očekuje vas uspjeh na mnogim poljima.

lovesensa.rs

Pokreće Blogger.