Svaka kuća ima ugao ljubavi koji privlači sreću - Feng Šui otkriva kako da saznate gdje je i da ga aktivirate

Feng Šui otkriva kako da saznate gdje je i da ga aktivirate 


Feng šui tehnika pomaže da u pravom smeru kanališemo pozitivnu energiju i privučemo željene stavri us voj dom i svoj život, piše Lovesensa. Ako je vaša najveća feng šui želja da privučete ljubav, srodnu dušu i harmoničan partnerski odnos, onda prvo pronađite u domu ključne tačke za romantiku, odnosno ugao ljubavi.

Bagua mapa podrazumeva 8 različitih feng šui polja u kući i svako polje se odnosi na jedan aspekt života. Polje u bagua mapi koje se odnosi na ljubav i brak naziva se "Kun" gua. Prema tradicionalnom kineskom feng šuiju, ugao ljubavi nalazi se na jugozapadnom delu vaše kuće.



U svakoj prostoriji u jugozapadnom delu možete aktivirati vaš ugao ljubavi, ali najbolje je da ga napravite u najudaljenijoj prostoriji sa desne strane ulaznih vrata. Uz pomoć kompasa pronađite jugozapad u vašem domu.

Najbolje bi bilo aka bi to bila vaša spavaća soba, jer je ova prostorija u kući najpogodnija za privlačenje ljubavi. Ipak, ako je neki drugi prostor na jugozapadu, možete i tu aktivirati ugao ljubavi. Važno je samo da prostorija bude uredna, bez puno stvari, čista i svetla.



Evo kako treba da aktivirate feng šui ugao ljubavi: 1. Stavite u ugao neki drag predmet u crvenoj ili ružičastoj boji. 2. Okačite sliku na kojoj su naslikane životinje ili ljudi u paru ili stavite par figurica. Bitno je da sve bude u parovima, Možete staviti i dva predmeta (par) koja vas najviše asociraju na ljubav.

3. Neka ovaj prostor bude udoban i prijatan. Stavite u ugao ljuavi nešto mekano i nežno, pout ćebeta od vuke ili prekrivača od čistog pamuka. 4. Ljubav treba da procveta! Feng šui ugao ljubavi možete aktivirati i pomoću cveća, naročito orhideje koja se u ovoj tradiciji smatra kao najbolja biljka za privlačenje ljubavi.

5. Budite kreativni. Iskoristite svoju krativnost i organizujte ugao ljubavi kao zasebno mesto u domu u kojem ćete se osećati privlačno. 6. Sveće kao simbol romantike. Neka ovaj kutak u domu ispune mirišljave sveće u crvenoj i roze boji. 7. Kristali za privlačenje ljubavi - preporučuje se roze kvarc. Stavite ove kristale u feng šui ugao ljubavi i čekajte da se magija dogodi.

Pokreće Blogger.