Savjeti modnih stručnjaka: Stvari koje bi svaka žena u tridesetim trebala da ima

8 stvari koje svaka žena u tridesetim i četrdesetim treba imati


U dvadesetima ste sigurno mnogo eksperimentisale: sa stilovima, sa raznim poslovima koje ste obavljale i, uopšteno, skoro sa svim sferama života. Pronalazile ste se. Međutim, jednom kada uđete u tridesete (pa i u četrdesete), postoje određene stvari koje treba da imate, a koje će vas najbolje predstavljati.

Radi se o sljedećih osam. Klasične cipele; Bez obzira da li više volite štikle ili ne izlazite iz baletanki, ključno je da su omiljene cipele odlično dizajnirane, svestrane i imaju vanvremensku notu.



Odlično odijelo; Čak iako radite u kreativnom sektoru, odijelo po mjeri svakako je poželjno u svim situacijama, od sastanaka preko intervjua do svih situacija u kojima je potrebno da izgledate šik i profesionalno.

Prekrasan sat; Ovo je stavka za koju se zaista isplati štediti (čak i više godina). Sat klasičnih linija uvijek je moderan i poželjan. Izbjegavajte trendovske modele. Lični miris; Čak iako ste dama koja baš i ne voli parfeme, pronađite losion, ulje ili gel za tuširanje koji vas savršeno oslikavaju.



Prepoznatljivi karmin; Ovo je stvar koja ženu čini nezaboravnom. Ne morate ga nositi svaki dan, ali šta je elegantnije od toga da imate nijansu crvene koja je samo vaša? Bezvremenski zimski kaput; Zbog neutralne nijanse, klasičnog kroja i toplog materijala, takav kaput ćete nositi mnogo, mnogo zima.

Nakit koji uvijek nosite; A njega ćete odabrati tako što ćete razmisliti da li želite da baš taj komad nakita naslijedi vaša kćerka, kćerka od sestre, brata… Dakle, dobili ste ideju. Torba za sve prilike; Investirajte u nešto što je elegantno i uvijek trendi.

minimagazin.info

Pokreće Blogger.