Odbacio si ženu koja je samo željela da te voli, koja ti je dala gotovo sve što je imala

Sve što je željela bilo je da bude tamo. Da bude s tobom. Držite za ruku i pruža ti snagu, boreći se sa životnim teškoćama.


Ali odlučio si je samo odgurnuti unatoč njezinim najboljim namjerama. Zar nisi shvatio koliko si sretan sa njom? Zar nisi shvatio koliko je nevjerovatna? Možda da. Možda si to shvatio, ali smatrao si da to nije dovoljno. Mislio si da možeš naći bolje, dok je ona već bila najbolja.

Zašto si odlučio sve upropastiti. Da je nisi pustio, vjerovatno bi još bila tamo. Da je nisi gurnuo, ona bi i dalje bila s tobom. I dalje se svim srcem trudila da te voli, jer je to jedini način na koji je mogla voljeti. A da je nisi uzeo zdravo za gotovo, ona bi te okupala u ljubavi i ljubaznosti.



Jedna je od onih žena koje se sreću jednom u životu. Ona je zaista jedinstvena. Nema drugog, a samo si bio previše tvrdoglav i slijep da to vidiš. Dala ti je gotovo sve što je imala. Dala je svoje srce i dušu, a ti joj nisi dao ništa zauzvrat. Nikada nisi prepoznao i cijenio sve što je ona učinila za tebe. Nikad joj niste uzvratio. Mislila je da nije dovoljno dobra za tebe. Bila je u bolovima. Tako si je odgurnuo.

Samo je htjela biti bliža tebi, ali uvijek si se držao podalje. Za svaki korak koji je poduzela da te upozna, odstupio si dva. Zar ne razumiješ koliko je uradila za tebe? Zar ne vidiš koliko si izgubio gurajući je? Moraš shvatiti da takvu ženu više nikada nečeš sresti.



Nikada nečeš naći onu koja će te voljeti onako kako je ona, koja će biti spremna da ti da koliko i ona. Kad si je odgurnuo, vjerovatno si mislio da češ naći bolju. Ali nisu našao. Možda to sad ne shvataš, ali shvatit češ uskoro. Požalićeš što si je gurnuli jer shvatićeš da je ovo bila jedina šansa sa ženom poput nje.

infopult

Pokreće Blogger.