Nećete čekati vječno: Sačuvaj to što možeš imati sa njom jer ako ti ne budeš znao, znat će neko drugi, sigurno.

Sačuvaj to što možeš imati sa njom jer ako ti ne budeš znao, znat će neko drugi, sigurno.


1) Ona se, slučajno, udala 18. maja 1980. Da se udala za mene, vjerojatno bih, kao pravi muž, ponekad i zaboravio taj datum. Ovako, zapamtio sam ga zauvijek.. 2) Čekajući da jedno od nas dvoje prijeđe preko ponosa prešli smo preko ljubavi.

3) Mogli su oni jedno bez drugog. Dan,dva,mjesec,mogli su i duže.Jer teški su to karakteri.Ista narav,isti ponos,isti osjećaji. 4) Nekad ne znam da li sanjam,nekad ne znam što je stvarnost,ja sam htio točno takvu,to je čudna podudarnost,točno takvu,ma ozbiljno vam kažem...5) Ovakva će te teško zavoljeti,teško ćeš joj se svidjeti, i teško će ti to ona priznati. Ma, i kad prizna, opet će ti teško ljubav pokloniti. Ali kad te zavoli, neće te ovakva ,prijatelju, nikad ni prevariti, ni iznevjeriti. Takva ti je ona.

6) Mislim, ako nisi znala imam i ja osjećaje i onu suptilnu glupost što se zove srce... 7) I onda ćeš znati da je jedina koju sam ikad voleo. Da sam sve druge voleo tamnom stranomsrca. Štedeći se ... Učeći se kako ću najbolje voleti nju.. Kada je konačno nađem..8) Ljudi su kao školjke, moraš ih otvoriti na hiljade da bi pronašao biser. 9) Napiši mi pesmu, molila je.. I nisam znao da li ću umeti. Voleo sam je tako lako, a tako sam teško to znao da pokažem. A onda, odjednom, raspored mladeža na njenim leđima, kao tajna mapa, pokazao mi je u koje zvezde treba da se zagledam.. I tako.. Eto ti pesma, ludo jedna...

10) Kad potražim put u središte sebe, staze bivaju tešnje i tešnje i skrijem se u zaklon tvog uha, kao minđuša od duple tređnje... Al' uspevam da još jednom odolim, da prošapućem da te noćas ruski volim... šta su reči, kremen što se izliže kad tad..

11) Reči jesu moje igračke, cakle mi se u glavi kao oni šareni staklići kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u očima kad zažmurim.. Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam...

12) Nešto sam načuo da sutra možda ne postojim, pa bolje da odmah probamo sve. Za sitan groš kupi me, razmaži te divlje kupine. Lud sam za tobom, ali ovo jeste vreme ludih i ja ću za nas osedlati strah, a ti me ljubi do zla, dok ne izgubim dah.

13) Čudne su te emocije. Otkriješ kutak u sebi za koji nisi niti znao da postoji i još shvatiš da je tamo neko danima, mesecima, godinama spavao, a nije plaćao stanarinu. 14) Sve ima svoje, kad mrzne i vri, kad menja boje.. kad vene i zri sve ima svoje... početak i kraj... Tame postoje da bi prizvale sjaj.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.