Mars je ušao u znak Ovna: Znakovi Zodijaka koji mogu očekivati period velikih promjena

Vagama i Ovnovima će emotivni odnosi biti na udaru, dok će Jarci boriti bitke unutar doma i obitelji, a Rakovi će imati vrelu atmosferu na polju posla i karijere. Ova 4 znaka će najviše osjetiti utjecaj ovog astrološkog tranzita, a evo kako će ovaj period utjecati i na ostale znakove:


Ovan; Spremni ste za akciju i ubrzanje. Javlja se želja za konkretnim djelima koja vam mogu donijeti konkretne pomake na polju karijere i uspjeha. Bik; Može se dogoditi da imate nesanicu, da brinete previše i da pravite neke planove u tajnosti. Kakva god briga da vas muči, morat ćete kanalizirati energiju kroz neku fizičku aktivnost.

Blizanci; Sve se ubrzalo preko noći. Pozivi za kratka putovanja su tu, komunicirate s mnogo ljudi istovremeno, ali s nekima možete doći u sukob. Prijatelji će vam zamjeriti dosta toga, najviše nedosljednost. Rak; Spremni ste se boriti za ono što želite, specijalno na polju karijere. Imate pozitivan stav i ne odustajete. Nemojte proturječiti autoritetima.



Lav; Započnite nešto novo. Napravite planove i krenite u razradu. Mars u Ovnu vam nudi šansu da pobijedite lijenost. Djevica; Libido vam je na visokoj razini. Spremni ste na avanture, ali na produbljivanje intimnosti. Ne posuđujte novac od drugih.

Vaga; Ubrzava se situacija na polju emocija i veza pa ako ste tek ušli u neki odnos očekujte brz razvitak situacije. Bit ćete malo napetiji, specijalno kada su u pitanju simpatije. Škorpion; Ako postoji neka lista obveza koje morate ispuniti, sada je pravo vrijeme za to. Pripazite na zdravlje, napornim radom možete ga narušiti.



Strijelac; Aktivno je polje zabave i veza, tako da Mars pokreće sve što je u domeni ovih aktivnosti. Neki će postati aktivniji u razradi kreativnosti, a neki će ući u neku strastvenu vezu. Jarac; Mogući su nesporazumi u obitelji i domu. Netko od roditelja vam zamjera mnogo toga i želi promjenu ponašanja

Vodenjak; U narednom periodu razmislite prije nego progovorite. Možete reagirati impulzivno i iracionalno jer ste isprovocirani sitnicama. Živčana napetost je prisutna. Ribe; Raste vam samopouzdanje i imate više povjerenja u vlastite sposobnosti. Fokusirani ste na novac i rješavanje nekih financijskih problema.

Pokreće Blogger.