Ljubavni horoskop za jul 2020 - Šta mogu da očekuju zauzeti i slobodi Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta mogu da očekuju zauzeti i slobodi Rakovi, Lavovi i Djevice


RAK Ako ste u vezi: Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi vraća se retrogradno 2. jula u Jarca. Vaš partner će tražiti više pažnje. Potrebno je da to ozbiljno uzmete u obzir i da se potrudite da zajednički poradite na ostvarivanju onih zajedničkih planova niste uspeli da postignete u prethodnom periodu. Biće vam potrebno više strpljenja i istrajnosti. Nailazićete na prolazne nesuglasice.

Druga polovina jula doneće vam poboljšanje međusobne komunikacije i imaćete mogućnost da više vremena provedete zajedno. Opozicija Sunca sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom doneće vam neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, suprotne potrebe oko zajedničkog putovanja i zahtevaće spremnost na kompromise. Vaš odnos će biti vrlo napet.Ako ste slobodni: Obuzimaće vas česta nostalgija i sećanja na jednu vezu koju ste imali u prošlosti. Osoba koju ćete upoznati na javnom skupu podsećaće vas na bivšeg partnera. Poželećete da se zbližite sa tom osobom i to će vam uspeti do sredine meseca. U drugoj polovini jula ćete shvatiti da niste jedno za drugo i da postoji mnogo suprotnosti i neslaganja između vas dvoje da biste mogli da uđete u emotivnu vezu.

Odlučićete se za nekog drugog, a to će biti samo prolazna letnja šema. Nešto stariji Rakovi će uvideti da su zauzeli pogrešan stav u pristupu osobi koja im se dopada. Potrebno je da promenite neke vaše navike i da prikažete mnogo bolje vaše unutrašnje kvalitete kako bi vas vaša simpatija shvatila ozbiljno.LAV Ako ste u vezi: Potrebno je da se uskladite sa voljenom osobom po pitanju međusobnih očekivanja u vašem odnosu. Vama sve deluje jasno i jednostavno ali ne primećujete da vaš partner ne deli vaš optimizam i da već duže vreme pokušava da vam skrene pažnju da postoji nešto što ste zanemarili, a što je bitno. Ako ne obratite pažnju na to, može doći do nesuglasica. Druga polovina jula donosi vam napetosti zbog nečega što ste skrivali od partnera. To će dovesti do sumnji i narušiće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da budete iskreni razjasnite jedno drugom sve što može dovesti do emotivnih povređivanja. U protivnom biste mogli da se udaljite jedno od drugog , što bi vašu vezu ugrozilo i dovelo na ivicu.

Ako ste slobodni: Privući će vas osoba koja će vam se naći na usluzi da vam pomogne oko nekih tehničkih situacija kada vam to bude hitno i neophodno. Delovaće vam šarmantno i počećete privatno da se viđate. Lako vam se može dogoditi da uđete u intimne odnose. U drugoj polovini jula saznaćete da postoji nešto što vaša nova ljubav krije od vas i posumnjaćete da možda nije slobodna i da ste u tajnoj vezi. Neke činjenice će potvrditi vaše sumnje. To bi moglo dovesti do odluke da se raziđete. Nešto stariji Lavovi će postavljati visoke kriterijume i neće prihvatiti predlog jedne osobe koja je tek izašla iz emotivne veze da pokušaju da se emotivno zbliže. Niko vam neće pružati sliku osobe od poverenja i nećete ulaziti u novu vezu.

DEVICA Ako ste u vezi: Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini jula doprineće da imate dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da pružate više inicijative za zajedničke akcije koje će vaš partner prihvatiti sa oduševljenjem. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se posvetite jedno drugom. To bi unelo svežinu i unapredilo vašu vezu.

Sredinom jula opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog toga što ćete previše vremena provoditi u zabavi sa prijateljima. Na sreću, sekstil Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da rešite neslaganja i da zainteresujete partnera za neke vidove zabave koje će oboma odgovarati. Uživaćete u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni: Juli vam je povoljan mesec za ulazak u vezu koja će ispuniti veći deo vaših očekivanja u ljubavi. Poznanstvo sa osobom koja je po prirodi vedra i optimista doneće vam podsticaje i inspiraciju. Provodićete više vremena zajedno i deliti ista interesovanja. To će vas zbližiti više nego što očekujete. Pojaviće se obostrane emocije, toplina, nežnost i mnogo toga što dugo vremena niste osetili pored nekoga.

Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu i oboje ćete biti srećni i ispunjeni. Nešto starije Device će morati da izaberu kome će pokloniti svoju naklonost od nekoliko potencijalnih kandidata za emotivnu vezu. Mada vam trenutni izbor neće delovati perspektivno, iznenadiće vas krajnji ishod koji vodi u skladnu vezu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.