Ljubavni horoskop do 09.06: Jarac bi mogao djelovati hladno - Djevice očekuju emotivni problemi

Jarac bi mogao djelovati hladno - Djevice očekuju emotivni problemi


OVAN Ovnovi bi u toku ove nedelje mogli osećati emotivnu napetost i mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo. Ipak većina će imati više razloga da bude zadovoljnija svojom emotivnom situacijom. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreni za nova poznanstva i izlaske.

BIK Bikovi će ove nedelje početi da osećaju napetost u odnosima sa partnerom koji može početi da pokazuje negativne emocije prema njima, pa će za to biti potrebni ozbiljni razgovori. Neke Bikove mogla bi da zainteresira osoba sa kojom je moguća tajna ljubavna kombinacijia.BLIZANCI Blizanci ove nedelje mogu biti zaokupljeni rešavanjem problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnuh vezu. Zauzetima će trebati više razumevanja u emotivnoj vezi.

RAK Rakovi ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o prošloj ljubavi ili vezi, ili bi mogla da im se dogodi tajna ljubavna veza. Zauzeti će biti više okrenuti sebi.LAV Lavovi ove nedelje mogu imati više obaveza prema svojoj porodici što će za neke predstavljati pozitivnu promenu, dok drugi to mogu osećati kao opterećenje. Slobodni pripadnici znaka mogli bi se predstavljati u pozitivnijem svetlu u želji da se dopadnu osobi koja im se sviđa.

DEVICA Device ove nedelje mogu naići na emotivne probleme, pa b neki mogli da dožive i razočaranje ukoliko se sve ne bude odvijalo onako kako oni žele. Zauzeti će imait problema da sa partnerom ostvare pozitivan odnos i mogu naići na njegovo nerazumevanje i odbijanje.

VAGA Vage će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu. Moguće je nerazumevanje u vezi. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni pripadnici znaka koji se nalaze u tajnim vezama. Neki mogu sresti osobu koja im je nekada značila.

ŠKORPIJA Škorpije ove nedlje mogu početi da osećaju napetost u partnerskim odnosima, a u vezi su moguće nesuglasice. Partner će biti sve manje tolerantan i sve ćudljiviji. Slobodni mogu upoznati osobu koja će ih privući, a neki Jarčevi bi mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

STRELAC Strelčevi ove nedelje najviše šansi za nove kontakte imaju preko prijatelja, pa su moguća su neka zanimljiva poznanstva. Zauzeti mogu imati problema da sa partnerom ostvare pozitivnu komunikacjiu, a u vezi su mogući nesporazumi. Trebaće im više strpljenja za partnera.

JARAC Jarčevi ove nedelje mogu delovati hladno prema partneru i njegovim željama, pa to može zakomplikovati odnose u vezi. Komunikacija i ionako neće biti naročita i u vezi je prisutno nerazumevanje. Slobodni će imati problema da ostvare svoje ljubavne planove.

VODOLIJA Vodolije će ove nedelje postati napetije i teže će izlaziti na kraj sa svojim emocijama. Neki mogu imati i manjih rasprava sa partnerom, ali će imati njegovu podršku. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji i mogu upoznati neku novu osobu koja im se može dopasti.

RIBE Ribe ove nedelje mogu biti sklone maštanju i neće biti naročito otvorene za nove kontakte. Pre bi misli mogla da im zaokupi neka osoba koja im je značila u prošlosti. Zauzeti pripadnici znaka biće manje zainteresirani za partnerove potrebe i mogu delovati hladnije.

Izvor: Conoplja news

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.