Kako se ponaša muškarac koji želi raskinuti - "Tvoji nedostaci prestali su mu smetati"

Kako se muškarac ponaša kada će raskinuti sa vama


1) Njegovo raspoloženje se često mijenja. Što god radili, nije tako. A sve što je volio i prije, čini se, sada ga to samo nervira. On neprestano dogovara svađe oko sitnica i počinje izbjegavati vaš dodir. 2) Pokušava vam dati razloge da ga napustite . Tek se počinje ponašati odvratno.

3) Izražava sumnju u vašu vezu. Kao da pokušava zasijati u vama pomisao na razdvajanje. Kaže: „Možda je ovo sve uzalud“, „Trebalo je zaustaviti sve kad smo se zadnji put posvađali“, „Rekao sam ti da ništa neće uspeti“ itd.



4) Tvoji nedostaci prestali su mu smetati . Šta prije nije volio i želio je promijeniti u tebi, sad ga to ne zanima. Upravo je postao ravnodušan i to je najgore od svih. 5) On upoređuje vaš odnos sa drugima Sa svojim prijateljima, bivšim, i bilo kim. Kao da želi pokazati da mu dajete manje od drugih.

6) Ako ste nekada voljeli puno razgovarati, tada će alarmantan znak biti da muškarac prestaje komunicirati s vama . Ne govori kako mu je prošao dan, ne zanima ga tvoj. Na pitanje on odgovara suho i kratko.



7) Ako je vaš muškarac prethodno bio vrlo strastven, drag, aktivan i emotivan, a sad vam je postao kao ravnodušan - anksioznost! Možda je prestao odgovarati na vaše pozive i poruke ili vas predugo čeka da odgovorite.

infopult

Pokreće Blogger.