Detaljna astro analiza za mjesec Jul - Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe


JARAC Jul mesec na ljubavnom planu biće veoma nepredvidiv kada su Jarčevi u pitanju. Položaj Jupitera i pomračenje Meseca koje se dešava 5. jula, uticaće na popravljanje odnosa između vas i partnera i poboljšanja zajedničke komunikacije. Uticaj Sunca i Meseca na vaš znak donose mir u bračni život i pokreću porodične teme u vidu proširenja porodice ili ulaska u brak, ukoliko se radi samo o vezi.

Slobodni Jarčevi ovoga meseca će biti poprilično dobro rapoloženi za ljubavne izazove, pa je moguće da ćete upravo vi sredinom meseca biti inicijator započinjanja veze sa osobom koju već poznajete. Vi ćete biti ti koji će načiniti prvi korak. Dobar mesec za karijerni napredak tokom jula meseca. U svemu što planirate da uradite, a tiče se posla, imaćete podršku prijatelja i porodice, ali i na vaše veliko iznenađenje i od kolega.



Očekuje vas napredak, ali uz mnogo truda. Mesec će biti pun poslovnih izazova i sastanaka, moguće je da će se od vas očekivati nešto više truda i rada nego do sada, ali ne brinite, bićete nagrađeni na karaju meseca. Svi oni koji vode firme i veće poslove sada mogu tražiti saradnike i slati ponude, jer će sve proći u najboljem mogućem redu. Prihodi će biti stabilni tokom meseca, a očekuju vas i dodani bonusi na poslu, kao i manji neočekivan dobitak. Zdravlje će biti ugroženo jer se javljaju problemi vezani za hronična oboljenja koja imate.

VODOLIJA Odnos sa partnerom tokom jula biće stabilan, ali na njega mogu u velikoj meri uticati vaši porodični problemi i li problemi sa prijateljima. Nećete umeti nezadovoljstvo koje vam odnosi sa drugim ljudima izazivaju prenosićete na partnera i to može pokvariti vaš odnos i lepu komunikaciju. Tokom meseca očekuje vas nekoliko zabava i proslava koje će vam veoma prijati.



Do 22. jula očekuje vas period mirovanja, bez potencijalnih partnera na vidiju, ali nakon toga Mars i Venera učiniće da se vaši putevi susretnu sa osobom koja će vas potpuno oduševiti i sa kojom ćete ući u vezu. Zbog retrogradnosti Merkura koja traje do 12. jula, vaši poslovni planovi se neće odvijati onako kako biste vi to želeli. Biće dosta situacija koje će vas izbaciti iz koloseka, jer ćete određene poslove, zbog greške drugih ljudi, vi morati da ispravljate.

Upravo zbog nervoze koju vam posao izaziva, javiće vam se pojačana želja za trošenjem novca. Kako biste sprečili finansijsku krizu i otišli u minus, savetujemo vam da troškove pišete na papir i na taj način ih kontrolišete bar u nekoj meri. Izbegavajte da kupujete stvari koje vam nisu potrebne. Problemi sa bolovima u nogama biće veoma izraženi na kraju meseca.

RIBE Tokom jula zauzeti u znaku Ribe uživaće u romantičnom odnosu i lepoj komunikaciji sa partnerom. Poslednja nedelja jula biće pravo osveženje za vašu vezu/brak jer vas očekuje romantično putovanje na kom ćete uživati. Slobodni u znaku Ribe, ovoga meseca biće inicijatori za započinjanje avanture sa osobom koja je dosta starija od vas, ali vama to neće preterano smetati. Dosta ljudi iz okoline savetovaće vas na određene načine za vaš ljubavni život, što vam nikako neće prijati.

Mesec jul biće za vas mesec sticanja novih znanja i usavršavanja iz oblasti koje želite da napredujete. Krenite sa kursevima što pre, oni vam mogu u velikoj meri pomoći da napredujete na poslu ili da eventualno započnete neki svoj biznis. Za sada, nema mogućnosti povišice ili unapređenja, ali u narednim mesecima će i te kako biti. Stuacija na radnom mesti se sredinom meseca može otrgnuti kontroli i dovesti do neslaganja sa kolegama usled neravnomerne raspodele posla. Finansijsko stanje će biti stabilno, a krajem meseca očekuje vas manja novčana nagrada u nekoj igri na sreću. Budite oprezni tokom jula, moguće su povrede ruke ili noge prilikom nekog pada.

Pokreće Blogger.