Detaljna astro analiza za mjesec Jul - Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice


RAK Ljubavna situacija za zauzete Rakove tokom jula neće biti dobra. Naime, pomračenje Meseca koje će se dogoditi 5. jula uticaće na velike probleme u braku i vezama, pa ćete tako dolaziti i do pomišljanja prekida svih odnosa sa partnerom ili čak zamene partnera. Moguće je da ćete tokom meseca imati ljubavnu ponudu da sadašnjeg partnera prevarite, a da li će se to zaista desiti, zavisi samo od vas.

Veza koja vam bude ponuđena biće samo avantura pa dobro razmislite da li je pametno ozbiljnu vezu/brak, zameniti kratkom i neozbiljnom. Slobodni Rakovi tokom jula imaće mnogo ponuda za sastanke, ali neće toliko biti oduševljeni izborom potencijalnog partner. Tačno znate šta želite, a to su romantika i pojačano izražavanje emocija od strane osobe koja vam se dopada i nećete pristati na manje.



Tokom jula potpuno ćete biti posvećeni poslu i poslovnim uspesima koje želite da postignete. Vaš doprinos firmi u kojoj radite biće prepoznat u smislu napredovanja na bolju poziciju, ali i finansijskog boljitka. A za one koje su u potrazi za poslom, mesec jul biće isto tako dobar. Moguće je da ćete dobiti posao koji žarko želite.

Takođe, ukoliko razmišljate da sami pokrenete neki biznis, povoljna je situacija, sav novac koji uložite vratiće vam se i više nego što možete da očekujete. Finansije će biti stabilne, mogući su manji izdaci na garderobu. Mentalno zdravlje biće vam u fokusu tokom meseca jula. Savetujemo vam da počnete sa upražnjavanjem joge ili meditacija kako biste se osećali bolje. Mogući manji zdravstveni problemi, uglavnom alergije.



LAV Venera i Mars uticaće dubinsko povezivanje partera i vas tokom jula. Učiniće vaš odnos punim romantike, nežnosti, emocija i pojačaće strast. Oni koji su u braku posebno će imati dobru komunikaciju i bračnu harmoniju sa partnerom. Što se tiče slobodnih Lavova, njih tokom jula očekuje niz ljubavnih avantura, ali nijedan od njih neće prerasti u neku vezu. Želećete da se zabavljate, a to ćete i dobiti. Očekuje vas veliki broj večernjih zabava, proslava, uživanja i provoda, na kojima ćete upoznati nekoliko osoba koje će vam se dopasti, ali nijedna od njih neće biti ona prava osoba kakva je vama zaista potrebna.

Kada je posao u pitanju, jul mesec doneće vam dosta iscrpnim poslovnim obaveza, ali ne i adekvatnu novčanu naknadu za njih. Imaćete utisak da vaš rad niko ne prepoznaje, a gomila obaveza koje imate da obavite što poslovno, što privatno, stvaraće vam veliki stres. Sada nije pogodno da menjate posao, tako da bi bilo pametnije da se malo strpite na sadašnjem poslu i situaciju pokušate preokrenuti u vašu korist.

Ne tražite pomoć od kolega, jer neće stati na vašu stranu i pomoći vam. Kada su prihodi u pitanju, sredinom meseca možete očekivati neočekivan povraćaj novca od neke pozajmice koju ste još davnih dana dali prijateljima ili nekome iz porodice. Zdravlje će biti dobro i stabilno tokom jula, nećete imati većih zdravstvenih problema, ali stres izazvan poslom može uticati negativno na vas.

DEVICA Zauzete Device tokom jula, pod uticajem Merkura, imaće odličnu komunikaciju sa partnerom, dok će Venera imati uticaj na pojačanu emotivnost i strast. Ovoga meseca mogu se pokrenuti teme oko preseljenja na drugo mesto ili drugi grad ili pak oko zajedničkog preseljenja u stan/kuću i početak zajedničkog života. Početkom meseca biće govora o kratkom zajedničkom putovanju koje se može realizovati krajem ili sredinom meseca. Slobodni Lavovi imaće priliku da stupe u vezu krajem meseca, ali tom ponudom neće biti preterano oduševljeni, jer ponuda dolazi od osobe koja vam se ne dopada toliko. Onaj koga želite je trenutno nedostupan.

Poslovni zadaci će vam ovog meseca ići jako dobro, uspećete sve projekte da završite na vreme što će dosta doprineti vašem položaju u firmi. Iako tokom jula neće biti napredovanja kada je pozicija u firmi u kojoj radite u pitanju, to neće umanjiti vaš rad i trud koji poslodavci i te kako primećuju. Mesec jul je dobar i za nove početke, ali kada je sticanje novih veština u pitanju.

Bilo bi dobro da krenete na neki kurs koji će vam pomoći da napredujete na poslu ili čak pokrenete neki svoj biznis. Prihodi će biti redovni za ovaj mesec, neće biti izdataka ali ni nekih neočekivanih troškova. Moguće je da ćete tokom jula imati problema sa zdravstvenim problemima koji su vam se već javljali, ali vi niste na njih obratili dovoljno pažnje. Budite odgovorni i čim pre obavite sve preglede koje već duže vreme odlažete.

Pokreće Blogger.