Detaljan ljubavni horoskop za Jun - Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci


OVAN Ako ste u vezi: Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna dovešće do ljubomornih ispada između vas i voljene osobe. Pokazaćete sumnje jedno u drugog po pitanju vernosti i iskrenosti. Poverenje će biti poljuljano. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem pokrenuće vas da započnete razgovore sa partnerom kako biste rešili napetu situaciju.

Poboljšaćete komunikaciju. U drugoj dekadi juna će Mars praviti konjunkciju sa Neptunom što će uneti još više nejasnoća i pitanja, a neke tajne koje ste imali će izaći na videlo. Biće vam potrebno dosta truda kako biste uspostavili više međusobnog poverenja. Venera će u trećoj dekadi juna krenuti direktno i doprineće efikasnijem rešavanju krize u vašem odnosu sa partnerom.



Ako ste slobodni: Privući će vas jedna osoba početkom juna, koja će vam otvoreno pokazati da želi da bude intimna sa vama. Kako se radi o osobi koja nije slobodna, ući ćete u tajnu vezu koja će biti puna strasti ali i intriga. Ubrzo ćete shvatiti da je osoba u koju ste zaljubljeni promiskuitetne prirode i to vam neće odgovarati ali nećete imati snage ni da prekinete odnos.

U trećoj dekadi juna ćete zauzeti jasne stavove šta želite, a šta ne u vezi. Upoznaćete nekog novog i prekinućete tajnu vezu. Stariji Ovnovi će pokazati posesivnost prema bivšem partneru i pokušaće da obnove vezu. Pri tome ćete biti skloni da idete preko nekih granica pristojnog ponašanja, što će vam doneti neuspeh. Novo poznanstvo očekuje vas krajem juna.



BIK Ako ste u vezi: Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam zamerke emotivnog partnera da previše vremena provodite na društvenim mrežama i u kontaktu sa prijateljima, a da vašu vezu zanemarujete. Pojaviće se i elementi ljubomore. Moguće su i svađe i prepirke. Pokušavaćete jedno drugom da nametnete dominaciju.

Vaš odnos će zbog toga da trpi. U drugoj polovini juna osećaćete motivaciju da izađete u susret potrebama voljene osobe, što će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Izgladićete nesuglasice. Sekstil Marsa sa Plutonom i Jupiterom omogućiće vam da se lako prilagođavate voljenoj osobi i da pružate podršku tamo gde se to od vas očekuje. Ovo će doprineti zbližavanju i uneće sklad u vezu.

Ako ste slobodni: Početkom juna zaljubićete se u osobu koja vam je dobar prijatelj. Osećaćete ljubomoru jer je vaš prijatelj zaljubljen u drugu osobu i poveravaće vam svoje ljubavne teškoće. Osećaćete potrebu da porazgovarate o vašim osećanjima ali ćete odustati kako ne biste pokvarili prijateljstvo. U drugoj polovini juna će neko blizak vašem prijatelju da se zaljubi u vas i počeće da vas obasipa pažnjom.

To će vam prijati. Do kraja juna ćete se sa tom osobom zbližiti i moguć je početak veze. Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Obnoviće se stara osećanja ali će i raniji problemi zbog kojih ste prekinuli vezu početi da se javljaju. Neko nov koga ćete upoznati okupiraće vam pažnju.

BLIZANCI Ako ste u vezi: Prva dekada juna doneće vam prolazne napetosti u odnosu sa voljenom osobom jer ćete biti prezauzeti obavezama na poslu. Potrebno je da sa partnerom odredite nove zajedničke ciljeve kako biste izbegli monotoniju u vašoj vezi. U protivnom ćete oboje biti neraspoloženi i promenljivog raspoloženja. Biće vam potrebno više međusobne podrške.

Druga polovina juna donosi vam više motivacije za rešavanje svega što bi moglo da vam poboljša zajednički budžet, kao i za rešavanje nečega što vam je ranije pravilo teškoće u vezi. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i uspećete da postignete napredak u ostvarivanju zajedničkih planova. To će vas zbližiti i uneće više sklada i radosti u vaš odnos.

Ako ste slobodni: Početkom juna očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući snagom svoje ličnosti ali će vam u isto vreme predstavljati izazov jer će vam delovati nedostižno. Bićete neodlučni da li da pokušate da se toj osobi približite jer ćete doći do zaključka da imate različite poglede na stvari u životu.

Kako će druga osoba pokazati interesovanje za vas, počećete da se viđate i razgovarate, a u drugoj polovini juna će se pojaviti i emocije. Moguć je ulazak u vezu. Stariji Blizanci će biti više raspoloženi za avanturu nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Razočarenje će vas navesti da odustanete od veze koja može da bude samo tajna. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja će vam se dopasti.


Pokreće Blogger.