Astro analiza do 17.12: Saturn se ponovo vraća u znak Jarca - Karma počinje da se čisti

Karma počinje da se čisti: Saturn se ponovo vraća u znak Jarca


Saturn se vraća u znak Jarca - ev kakkvo nas karmičko putovanje očekuje do 17. decembra 2020. godine! U noćnim satima 2. jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će ostati do 17. decembra kada će krenuti u znak Vodolije.

Nedovršeni odnosi, poslovi, "duhovi" prošlosti sa kojima nismo pronašli mir, ponovno ulaze u naš život. No ovaj put nemamo izbora, nemamo mogućnost odlaganja. Potrebno je stvari rešiti, dovršiti, arhivirati.



Svi repovi prošlosti koje vučemo za sobom otežavaju nam ostvarenje novih planova i želja, zato posmatrajte šta vam se pojavljuje u životu u narednim mesecima. To će biti vaša tema. Vreme je da odrastemo i preuzmemo odgovornost.

Izađemo iz zone straha, zauzmemo se za sebe. Promenimo obrasce ponašanja koji su zaustavljali ispunjenje. Ulazimo u vreme kada na objektivniji način možemo sagledati ono što je bilo i promeniti to u ime vlastitog napretka.



Karma se čisti, pa ako nešto u ovom periodu i izgubite, pronađite mir s tim jer će to biti za vaše dobro. Od 2. do 17. jula Saturn će boraviti na poslednjem stepenu Jarca. Jedan ciklus započeće u martu i ponavlja se kako bi ovaj put napokon presložio i do kraja godine dobio svoj epilog. Srećno na ovom zanimljivom putovanju!

Astrolog: Julijana Oremović

Pokreće Blogger.