Sitnice koje muškarci potajno obožavaju kod žena - "Kad se osmjehnete poslje njegovog poljupca"

Oni nikad neće o tome direktno razgovarati, nije važno da li ste tek započeli druženje ili ste dugo zajedno, on voli kad to radite


Kad stavite glavu na njegova prsa; Ležanje na kauču dok gledate film ili se opuštate nakon napornog dana, ovo je jedno od najboljih osjećanja - kad žena stavi glavu na svoja prsa i zadržava se. U takvim trenucima muškarac se osjeća kao branitelj, jer ovaj gest ukazuje da je žena sigurna u njegovim rukama.

Kada prvi put napišete poruku; U vezi s tim, muškarci su pod velikim pritiskom. Kao, prvo bi trebao pisati. Ali ponekad jednostavno ne zna piše li prečesto ili ne. Vjerujte, čovjek se i zbog toga brine, pa možda uopće ne piše. Ali kad mu žena prvo piše, to jača njegovo samopouzdanje i potrebu da razvija odnos s vama.



Kad ga istinski slušate; Žene kao niko drugi ne znaju da slušanje nije samo pasivna akcija. Aktivan je i treba napor. Možda se u njegovom životu događa nešto ozbiljno, pokušava nešto postići ili jednostavno preživi naporan dan na poslu. Samo sjedite pored njega, pogledajte ga u oči i iskreno se uključite u razgovor o onome što mu je važno. To će mu pokazati vašu zabrinutost.

Kad mu napišete poruku, dok šetate s prijateljima; Tako su mnogi muškarci ljubomorni na svoje djevojke, na svoje prijatelje. A ako je vaš izabranik toliko zreo da vas mirno pušta u šetnju, nagradite ga porukom da vam ide dobro i da na njega ne zaboravljate.



Kad javno pokažete svoja osjećaja prema njemu; Nema potrebe da skačete na njega, samo ga zgrabite za ruku, držite ili poljubite u obraz. Ovo će mu pokazati da ste ponosni što ste s njim. Kad se osmehnete posle njegovog poljupca; Ovo je prirodna emocija, što ukazuje na to da je njegov poljubac izazvao nalet endorfina u vama. Dakle, vaša osećanja su iskrena.

infopult

Pokreće Blogger.