Retrogradni Jupiter u Jarcu do 13.09 - Šta bi mogli da očekuju pojedinačni znakovi Zodijaka

Rakovi mogu imati promjene na poslu s kolegama - Strijelčevi se trebaju pripaziti financijski problema


OVAN Kod vas ovaj retrogradni Jupiter tranzitira kroz vaše deseto polje karijere gdje vam može donijeti uspješnost bez obzira što je retrogradan. Promjene se mogu događati ako ste na položaju ili politici. Mnogi Ovnovi će pokrenuti neku novu filozofiju posla. Ako imate negativne aspekte u osobnom horoskopu, onda možete biti arogantni i pretjerano dominantni. Prilike za napredovanje čine vas ambicioznim i ponosnim.

BIK Kod vas je ovaj retrogradni Jupiter u vašem devetom polju, što će vam davati dogmatičnost. Mnogi Bikovi mogu raditi na svojoj zainteresiranosti za religiju i filozofiju. Uključeni su kontakti s inozemstvom ,odlasci u inozemstvo ili jednostavno to želite. Ako trebate sad nešto učiti ili polagati ispite, sada je u ovom periodu to dosta naglašeno. Jupiter je u svojoj kući pa je dosta pozitivan, ali ako je negativno aspektiran u osobnom horoskopu, onda možete biti uobraženi i arogantni pa malo pripazite na to.



BLIZANCI Kod vas ovaj tranzit prolazi kroz vašu osmu kuću što je vezano za transformacije, financije, koje nisu vaše osobne, već su od vašeg partnera. Sada će biti izražena oštroumnost i velika sposobnost i mogućnost da upravljate i raspolažete tuđim novcem. Moguće je da nakon dugog čekanja dođete do nasljedstva i novca koji nije vaša osobna zarada. Ako je negativno aspektiran, onda su moguća pretjerana trošenja, nepoštenje ili pogrešna procjena.

RAK Kod vas se ovaj retrogradni Jupiter kreće kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa, javnosti i ugleda. Sada možete učiti od svog partnera i biti sretni. Moguće je da ste imali nekih nesporazuma ili se razvodite pa ipak to odložite, jer nije vrijeme za to. Mogli bi se poslije pokajati. Pojedini Rakovi mogu imati promjene na poslu s kolegama. Svakako da je optimizam dosta realan i razuman u Jarcu.



LAV Lavovi, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem šestom polju što je povezano s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem pa će se tu i događati promjene i ponovne šanse. Možete imati sreće u poslu uz manju usporenost, jer je Jupiter retrogradan. Svakodnevnica bi vam mogla biti laka, sretna i vedra. Pojedine osobe mogu imati problem s težinom pa bi trebalo nešto promijeniti u prehrani. Negativan daje odbojnost i aroganciju.

DJEVIC Kod vas ovaj retrogradni Jupiter kreće kroz vaše peto polje koje je vezano za ljubav, djecu, zabave, sport. Svakako ako niste u formi, sada bi trebali odlučiti se na neke fizičke aktivnosti. Zabava i vedrina je naglašena. Moguće su razne špekulacije i kreativne djelatnosti. Pojedine Djevice mogu poželjeti da se ostvare kao roditelji što je sada moguće. Ako je negativan u vašem horoskopu onda možete biti grandoman, suviše smjeli, nemirni s pretjeranim čulima. Raznovrsni interesi su naglašeni.

VAGA Vama ovaj tranzit Jupitera pokreće vašu četvrtu kuću doma, obitelji, korijena odakle potječete, jednog roditelja. Vi sada možete biti odani i usmjereni na obitelj, kuću, što će za vas bit prava vrijednost. Moguće je da dobijete očekivanu pomoć od obitelji. Pojedine osobe, ako su bile nezadovoljne u obitelji, sada bi mogli upotrijebiti mudrost Jupitera da se stvari dovedu u neku normalu.

ŠKORPION Kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem trećem polju što je bitno za komunikaciju, rodbinske odnose okolinu, učenje, promet. Sada kada je retrogradan, vi imate šansu da budete strpljiviji i počnete učiti kako s njima komunicirati. Intuicija je naglašena i optimizam pa možete puno postići. Ako je negativno aspektiran, onda izbjegavajte brbljavost i pretjerivanje.

STRIJELA Kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa kroz drugo polje novca, hrane i imetka. Iako je malo usporeno, vi ipak imate napredak u financijama. Mnoge osobe sada će iz ničega nešto smisliti i uspjeti. Neke financije koje se očekuju u ovom periodu dolaze s malim usporenim priljevom. Bez obzira što je vaš vladar retrogradan vi ipak sa smanjenim optimizmom napredujete. Ako vam je negativan aspekt u osobnom horoskopu, možete pretjerano trošiti ili imati financijske gubitke.

JARAC Kod vas je ovaj Jupiter u vašoj prvoj kući pa možete biti širokih vidika, razdragani, bezbrižni i optimistični. Vaša energija će privlačiti druge ljude pa možete ostaviti lijepe dojmove na okolinu i društvo, sa svojim lijepim manirima, vedrinom i ljubaznošću. Ako vam je negativno aspektiran u vašem osobnom horoskopu, onda možete biti lijeni, pretjerivati u trošenju i osobnim zadovoljstvima te biti nestrpljivi.

VODENJAK Kod vas je ovaj Jupiter u vašem dvanaestom polju, što znači da imate veliku zaštitu. Ljubaznost, gostoljubivost i anonimna humanost će biti naglašena. Pojedine osobe se mogu zaljubiti i sve to nekako skrivati od javnosti. Bitno vam je da ste nekom potrebni. Vaša sreća ovisi od drugih ljudi, o tome kako vas oni vide, cijene i poštuju. Dobar je aspekt za medicinu, humanost, istraživanja, glumu, poezija i mnoge humane akcije.

RIBE Kod vas ovaj tranzit ide kroz vaše jedanaesto polje, što je dosta dobronamjeran aspekt. Sami osmišljate planove i ciljeve pa ih polako i ostvarujete. Naglašeno je druženje s prijateljima. Društvenost je dosta naglašena pa ako nemate posao, možete ući u neke grupe, organizacije, klubove. Moguće je da ljubav ili poznanstvo dođe preko prijatelja.

Željka Knežević

Pokreće Blogger.