Psihologija odnosa: Kako pomoći muškarcu da se emocionalno veže za vas

Za većinu žena poteškoća nije toliko u privlačenju muškarca koliko u stvaranju duboke veze s njim tako da on osjeća naklonost.


Stvorite za njega emocionalnu sigurnost; To znači stvoriti prostor u kojem osoba može izraziti svoje misli, osjećaje i želje. Kada vaš muškarac ima loš dan na poslu, kad vam se žali ili vam kaže nešto lično, poslušajte ga bez osude i nikome drugom ne pričajte o tome.

Nemojte pokušavati riješiti njegov problem ili davati savjet dok vas on ne pita, samo slušajte. Neka vaša veza bude lagana i razigrana; Ljudi vas pamte po iskustvu koje ste imali zajedno. Što više pozitivnih i zabavnih aktivnosti imate, to će se pozitivnijih osjećaja povezati s vama.



Žene su obično u žurbi s započinjanjem veze, određivanjem statusa, preskakanjem kroz zabavne početne trenutke. Tada je muškarcu potrebno više vremena da odluči želi li vezu ili ne. Tako da bi u početku sve trebalo biti lako i razigrano.

Budite ranjivi; Najbrži način za stvaranje emocionalne bliskosti s nekim jeste prvo otvaranje. Kad se pokažete bez emocionalnih filtera, dajete mu ključ vašeg unutrašnjeg svijeta, a to je velika odgovornost. I ti ga potičeš da učini isto.



Prihvati te ga kakav jeste; Svi to žele osjetiti, ali mnoge žene se ne susreću sa samim muškarcem, već s njegovim potencijalom, odnosno onim što može postati za 5 godina (uz vašu pomoć, naravno). Ali, čovjek nije projekt. Kad očekujete da će se muškarac promijeniti, čini mu se da ga ne vidite zbog onoga ko je on. On može osjećati da nije dovoljno dobar za vas.

infopult

Pokreće Blogger.