Nekim je suđeno da budu sami - 7 znakova da ste to možda baš vi

Nekim je suđeno da budu sami


Mislite da je bolje biti u pravu nego sretan; Teško je prihvatiti, ali ponekad je bolje progutati vlastiti stav i želju za pobjedom u sporu ili nekom pitanju. Inače trošite mnogo vremena i energije da dokažete da ste u pravu. A ako niste spremni barem popustiti, vjerovatno je da nećete izgraditi ozbiljnu vezu.

Ono što je naše, to je i moje; Ako čuvate tajne ili neke stvari samo za sebe, to je sebično. Odvajate svoje stvari od uobičajenih, a ako ne znate kako doprinijeti ili dijeliti, onda je bolje da budete sami. Niko vas ne može kontrolirati; Ako ne znate kako razlikovati brigu druge osobe od pokušaja kontrole, onda niste spremni za vezu.



Samo vrijeme cijenite više nego zajedno; Ako imate osjećaj vlasništva ne samo za stvari i novac, već i za vrijeme, tada vam je suđeno da budete sami. Ponekad svi volimo biti sami, ali ako vam se više sviđa to što ste s partnerom, šta je onda poanta veze?

Pokazujete da nikoga ne trebate; Svi volimo biti neovisni. Ali ako kategorički ne prihvaćate pomoć, pa čak ni podršku druge osobe, niko neće htjeti biti s vama. Želite sve kontrolirati; Ako mislite da biste trebali kontrolirati ne samo svoj život, već i život svog partnera, onda nećete imati uspješnu vezu.



Problemi drugih ljudi vas nerviraju; Kad ste u vezi s nekim, to znači biti podrška i pomoć osobi u pravom trenutku. Ako to ne smatrate potrebnim, ako vam nije prkosno zbog problema drugih ljudi, bolje da budete sami.

Pokreće Blogger.