Ljubavni horoskop do 31.05: Ovnovi ne tugujte i ne pitajte previše - Ribe potpuno okrenute partneru

Ovnovi ne tugujte i ne pitajte previše - Ribe potpuno okrenute partneru


OVAN Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jest. Zauzet ćete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

BIK Vaše riječi bit će dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego prije. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspijevati odražavati solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.



BLIZANCI Dosta vam je priče, želite prijeći na djela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušat ćete doći uz pomoć kulinarskih delicija. RAK Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli povrijediti voljenu osobu.

Imajte mjere pa ćete biti sretni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte s prijateljima koji su inspirativni. LAV Dok ćete vi u sebi slagati pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činit će vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti.



DJEVICA Jedan obiteljski problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažirati. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali što je, tu je. Uspjet ćete dovesti stvari u red. Voljena osoba i vi bit ćete dobro.

VAGA Mogli biste osjetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikamo ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osjećate dobro i ispunjeno.

ŠKORPION Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

STRIJELAC Zanemarit ćete nerealne zahtjeve druge strane i pokušati zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osjećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Bit će bolje.

JARAC Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajat će nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzet će vam dobar dio slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

VODENJAK Neki će ovih dana doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Također će biti skloni idealizirati voljenu osobu.

RIBE Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene.

ehoroskop.net

Pokreće Blogger.