Kako žensko tijelo reaguje kada je sa pogrešnim muškarcem - "Manje se smiješite kad ste sami"

Ne zaboravite na svoje potrebe. Ne gubite svoju ličnost.


Emotivno ste iscrpljeni; Ponekad vam se čini da sve to više ne možete izdržati. Samo želite pobeći. Ali ne možete: toliko ste fizički i psihički iscrpljeni da više nemate energije. Tako vaše tijelo reagira kada ste sa pogrešnom osobom. Pravi bi vas napajao.

Zanemarite sebe; Ne smijete zaboraviti tko ste ili se promijenite da biste udovoljili potrebama veze ili muškarca. Ne zaboravite na svoje potrebe. Ne gubite svoju ličnost. Promatrate odnos, ali ne učestvujete u njemu; Osjećate se vodeno i ne vidite način da izađete iz ovog ciklusa.



Kad se bliži odmor, kupite mu poklon ne zato što želite, već zato što je to tako neophodno. To može biti posljedica fizičkog nasilja, psihološkog stresa, ali svejedno morate izaći i pružiti sebi priliku da pronađete pravog muškarca za sebe.

Smanjuje vam se samopoštovanje; To se događa kada ste sa pogrešnom osobom. Čak i ako to ne razumijete svojim umom, podsvijest viče na vas, kao da vas ponižava zbog odabira pogrešnog. Vaš mozak negira stvarnost; Naš je mozak vrlo diplomatski, ali tijelo je direktno. Ako razmišljate o svojoj vezi i morate se u nešto uvjeriti, to je pogrešno. Morate slušati unutrašnji glas.



Manje se smiješite kad ste sami; Kad ste sami, često razmišljate o tome šta vas čini sretnima. Kada razmišljate o svom muškarcu, osmijeh vam nestaje sa lica. Ne uklapa se u vaš svijet, jer u stvarnosti on nije onakav kakav biste željeli da bude.

infopult

Pokreće Blogger.