Aktivirajte zakon privlačenja u ljubavi - Postoji 7 jasnih pravila

Evo kako da aktivirate zakon privlačenja u ljubavi - postoje 10 jasnih pravila:


1. Budite verni sebi Ako sajrijete svoje pravo JA i navučete masku laži i zabluda, stvarate i šaljete nerealnu sliku o sebi. To donosi i pogrešne ljubavne izbore i prilike. Budite svojstveni i negujte svoju pravu prirodu i tada će Univerzum uspeti da ukrsti vaš put sa putem vaše srodne duše.

2. Iskreno zavolite sebe Ako želite biti voljeni, morate se zaljubiti u svoje pravo "ja". Negativno samopoštovanje odjekuje negativnom energijom koja odbija potencijalne partnere. Važno je da se oslobodite prekomerne samokritike.3. Uredite svoja uverenja Život je sistem povratnih informacija, tako da dobijate ono u šta verujete. A ako vaša uverenja ne odgovaraju onome što stvarno želite da dobijete, došlo je vreme da ih ispravite i formirate sistem vrednosti koji će podržati vaše istinske želje. Da biste to učinili, morate da analizirate svoje ideje o ljubavi, a zatim odbacite one koje vas sprečavaju u stvaranju idealne veze.

4. Nastavite da sanjate Moć mašte može promeniti vaš lični život. Ako tražite ljubav, onda je sanjanje os usretu sa srodnom dušom savršen alat u zakonu privlačenja. Zamišljajući svog idealnog partnera, šaljete pozitivne slike Univerzumu, koji prihvata i ispunjava ovaj zahtev. Čim se u vašoj glavi pojavi savršena slika, slobodno je reprodukujte ponovo i ponovo dok se ne pojavi u stvarnosti.5. Usredsredite se na pozitivno Umesto da razmišljate o onome što ne želite u vezi, usredsredite se na ono što biste želeli da dobijete od njih. Razmislite kakvemisli vas peplave kada razmišljate o ljubavi - pozitivne ili negativne - i analizirajte kakav uticaj imaju na vaše raspoloženje.

Pozitivne misli poboljšavaju stanje uma, a kada raspoloženje opadne, onda vas je osvojila negativnost. Vrlo je jednostavno! Stoga, ako vam se učini da razmišljate o nečemu ne baš dobrom, samo okrenite svoj proces razmišljanja za 180 stepeni i usredsredite se na pozitivne želje.

6. Recite zbogom ljubomori Prirodno je da osećamo ljubomoru kada vidimo da neko doživljava ljubav kakvu priželjkujemo, ali ljubomora je negativna emocija koja odbija ljubav. Stoga, kada vidite da neko ostvaruje vaš san, umesto da reaguje ljubomora, radujte se njihovoj ljubavi. Zaista, kada blagoslovite ljubavni odnos, kao da govorite Univerzumu "i ja sam spreman za ljubav"!

7. Ne odustajte! Ljubav često razočara ljude. Na primer, dešava se da partner ne ispuni očekivanja ili ste pomislili da ste napokon pronašli pravu ljubav, a onda ste se razočarali. Moguće je da se u takvim situacijama pojavi frustracija ili strah od mogućeg razočaranja. Međutim, predaja je glavni razlog zašto zakon privlačnosti obično ne deluje. Predaja je poput naručivanja ukusnog obroka i napuštanja restorana neposredno pre nego što je vaša porudžbina servirana.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.