Znakovi koji bi mogli pokazati da je partner jako sretan s vama - Jeste li ih primjetili?

Ako vaš partner govori drugima kako ste jako bliski i pred drugima ističe da je zauzet.


Ako smo u sretnoj vezi onda to većina nas želi i pokazati. Imamo potrebu da pred drugima istaknemo da smo sretno zaljubljeni ili da je naš partner zauzet. Ako vaš partner pokazuje neke od ovih znakova to znači da vas želi zadržati i da je sretan u vezi s vama:

1. Znakovi pažnje: Davanje poklona partneru ili prijedloga za razne aktivnosti, poput ulaznica za događaje i slično. 2. Poticanje intimnosti: Intimno izražavanje zahvalnosti prema partneru, poput dugačkih pogleda, biti na raspolaganju partneru i uključivanje u seksualne aktivnosti za koje znate da će se svidjeti vašem partneru.3. Briga o izgledu: Ako se vaš partner trudi izgledati dobro, bilo da to uključuje odjeću, gubitak kilograma, šminkanje ili odlazak frizeru. Na taj način želi privući vašu pažnju. 4. Ljubav i briga: Ako vaš partner komunicira s vama koristeći jezik ljubavi to znači da vam želi pokazati koliko mu je stalo do vas.

5. Pokoravanje i ponižavanje: Ako je vaš partner voljan raditi ono što vi želite i ako je spreman zauzeti sporednu ulogu u vezi želi vam pokazati da vas jako voli. 6. Verbalno posjedovanje: Ako vaš partner govori drugima kako ste jako bliski i pred drugima ističe da je zauzet.7. Fizičko posjedovanje: Ako vas vaš partner želi stalno držati za ruku ili vas grliti pred drugima 8. Blaga posesivnost: Ako vam vaš partner stalno nešto poklanja poput nakita, skupe odjeće ili skupih modnih ukrasa on vas želi zadržati za sebe i podsjetiti vas da ste zauzeti, piše Psychology Today.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.