Sklonite se na vrijeme: Jasni znakovi koji pokazuju da je vaša prijateljica ljubomorna na vas

U nastavku saznajte koji znakovi odaju da je vaša prijateljica ljubomorna na vas:


Nikad joj ništa nije fer; Ako koristi vaša prijateljica često izraz "nije fer" kada je reč o određenim stvarima koje vi imate, a ona ne? Ovo se može odnositi na izgled, posao, ljubavni život, neku materijalnu stvar poput automobila i bilo šta drugo što vi imate, a vaša drugarica nema ili je vaše bolje od njenog.

"Govoriti kako nešto 'nije fer' jedan je od najčešćih načina pokazivanja ljubomore", otkrila je psihološkinja Suzan Deges-Vajt za 'Bustle'. Uvek se takmiči; Prijateljstvo se ne zasniva na takmičenju, nego na slavljenju zajedničkih uspeha, a ne samo pojedinačnih.



Ako vas vaša prijateljica u svemu stalno pokušava da "pobedi", znači da je ljubomorna na vas, ali i da vam prijateljstvo s njom verovatno donosi više štete nego koristi. Uvek je negativna; Kažete joj da ste se zaljubile, a ona to uspe da okrene na negativnu stranu i pogorša vam raspoloženje?

Prijatelji bi jedne druge trebali da uveseljavaju i podižu i nikako pogoršavaju jedno drugom raspoloženje, a ako vam se to stalno događa s nekom prijateljicom, možete da budete sigurne da je ljubomorna na vas i da vam verovatno ne želi dobre stvari u životu.



Umanjuje vaše uspehe; Postigli ste nešto veliko i time se pohvalile njoj, a ona se pravila kako to i nije neka važna stvar? Na primer, pohvalile ste joj se da ste dobile povišicu i ona je na to reagovala sa: "Pa šta, i ja sam isto." Ljubomorni ljudi to rade kako bi se osećali bolje u svojoj koži i osoba koja umanjuje svaki vaš uspeh vam nije prava prijateljica, piše 'Bustle'.

Nije vam podrška; Ako nije uz vas kada vam se dogodi nešto dobro (ili loše) i menja temu kad god pokušavate da razgovarate o nekim svojim uspesima (ili problemima), nije vam nikakva podrška, a samim tim ni prijateljica i verovatno iza svega stoji njena ljubomorna.

Pokreće Blogger.