Pet planeta u znaku Jarca: Njegujte zajedništvo i povezanost - Dobro se dobrim vraća

U razdoblju smo u kojem su strah i panika najgori neprijatelji


Promjene kroz koje svijet trenutno prolazi, dubinsko je pročišćavanje, drukčija raspodjela moći, u ovom kaosu stvara se jedna nova ravnoteža i prilika za novi početak. I zato je važno da budemo u sebi i pri sebi, da budemo ljudi. Da smo tu jedni za druge.

17. i 18. ožujka/marta pet planeta u znaku Jarca (Mjesec, Mars, Jupiter, Pluton i Saturn) zahtijevaju odgovornost, stabilnost, praktičnost i dobru organizaciju. Mogu se javiti i razni strahovi, potreba da se osjećamo sigurni zbog kojih ćemo biti skloni više misliti na sebe i vlastite potrebe.



U razdoblju smo u kojem su strah i panika najgori neprijatelji. Pokušajte manje razmišljati na način – što ako… Gledajte kako da što ugodnije prođete kroz dan, da promatrate ono što jest, a ne ono što će možda biti. Čuvajte sebe, svoje bližnje, ali budite od pomoći drugima. Sada trebamo jedni druge.

I promjene kroz koje svijet trenutno prolazi, dubinsko je pročišćavanje, drukčija raspodjela moći, u ovom kaosu stvara se jedna nova ravnoteža i prilika za novi početak. I zato je važno da budemo u sebi i pri sebi, da budemo ljudi.



Da smo tu jedni za druge. Njegujte zajedništvo i povezanost. Dobro se dobrim vraća. Svjetlo na kraju uvijek rasvijetli tamu. Istina će izaći na vidjelo, prije ili kasnije. Budite zdravi i njegujte zdrave misli.

Pokreće Blogger.