Ljubavni horoskop do 16.04: Jarca očekuje iskrena ljubav - Strijelčevi ne stidite se svojih emocija

Jarca očekuje iskrena ljubav - Strijelčevi ne stidite se svojih emocija


OVAN Maštate o ljubavi i moguće je da ćete doživeti platonsku ljubav. Imate priliku da budete srećni u ljubavi, ali samo ako prevaziđete lične blokade uzrokovane negativnim emocijama. Ako se previše posvetite svojim potrebima, partner će se osećati zapostavljeno.

BIK Otvoreni ste za sve ljubavne prilike i očekuje vas povećana erotska energija. Vrlo ste harizmatični i zavodljivi, a to će probuditi uspavane strasti u vezi sa partnerom. Kreativni ste, zaigrani i spremni za nove ljubavi.Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža. BLIZANCI Ako na lične odnose gledate kao na puku obavezu i dozu mučenja, moguće je da ćete imati velikih turbulencija u vezi. Pokušajte sve kritike da primite sa dozom humora.

RAK Sentimentalna energija i pojačana osećanja učiniće da unapredite odnose sa voljenom osobom. Imate osećaj da vas partner štiti i bodri u svakoj odluci. Usamljeni Rakovi još su pod uticajem romantične prošlosti. Pokušajte da budete smireni i otvoreni. Svaki problem podelite sa partnerom.LAV Uprkos vašoj nestrpljivosti i nezadovoljstvu, pokušajte da se povežete sa partnerom i uspostavite dobar odnos. Partner nije odgovoran za vaše duševne nemire, a može vam i pomoći i da ih prebrodite. Usamljeni će impresionirati suprotni pol. DEVICA Imate sve bolju konekciju sa suprotnim polom, a posebno sa osobom koja živi u vašoj blizini. Vrlo ste duhoviti i zabavni. Imate pojačan osećaj za intimnost. Vaš duhovni razvoj pozitivno utiče na vašu ljubav.

VAGA Sebi obećavate da ćete sve probleme u ljubavnom odnosu rešiti. Potrudite se da budete objektivni. Uz male napore, uspećete da se prilagodite partneru. Usamljene Vage biće sklone eksperimentisanju u ljubavi. ŠKORPIJA Emotivnost, nežnost i osećaj za prepoznavanje skrivenih signala ljubavi, moguće je da će vas odvesti na put do srodne duše. Malo nervoze i napetosti može se ukloniti esencijom ljubavi. Nežnost je lekovita.

STRELAC Neobevazni razgovori i dopisivanja mogu se pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni novom ljubavnom mogućnošću. Uspećete da pokažete sve ono što osećate. ne stidite se svojih emocija. JARAC Odnos sa voljenom osobom postaje iskreniji i bićete usmeriti jedno na drugo. Usamljeni će biti srećni u prisustvu simpatije i moguće je da će se neke karte ljubavi otvoriti.

VODOLIJA Prijatelji vas mogu povezati sa romantičnom osobom koja će ispuniti vaša očekivanja. Svaku svoju reč dobro proverite da ne bi došlo do nesporazuma. Važno je da samo prvo razmislite,a tek onda da kažete ono što vas muči. RIBE Strasti su pojačane, a vi ste neverovatno privlačni i ostvarujete dobar odnos sa osobom suprotnog pola. Na vam je samo da dobro razmislite o svakoj odluci i sreća vam se smeši.

Izvor: Lovesensa

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.