Jednostavni ljubavni test koji bi mogao otkriti da li je vaš partner za vas

Kejt Rej, stručnjak je za veze i profesionalno radi na spajanju parova.


Vrlo je važno da ste uz tu osobu najbolji vi, da iz vas ne izvlači vaše mračne strane, da se međusobno podržavate u odlukama, ali i da imate vlastite interese koje radite odvojeno, za sebe. Rešite ovaj kratki ljubavni test i proverite da li je vaš partner dobar za vas.

Šta morate da znate o svojoj vezi? Nije dovoljno samo osećati se srećno, potrebno je znati i kako na vašu ličnost utiče partner, da li ste s njim bolja osoba i zašto. Kejt Rej, stručnjak je za veze i profesionalno radi na spajanju parova.



Kaže da ovaj jednostavni test, odnosno upitnik najbolje pokazuje da li je vaš partner ili partnerka na duge staze, imate li budućnost s njom i, ono najbitnije – da li je to to? Ovo su pitanja: 1. Jeste li najbolja verzija sebe uz njega ili nju?

2. Imate li poverenja jedno u drugo? Verujete li da vas neće varati i ne morate proveravati gdje je i šta radi? 3. Mislite li oboje da ste pravi srećnik što je/ga imate? To morate oboje misliti. 4. Možete li zamisliti zajedničku budućnost i da ostarite zajedno?



5. Jeste li najbolji prijatelji? 6. Sviđaju li vam se partnerovi prijatelji i članovi porodice? Iako porodicu ne možemo birati, oni nas definišu, isto kao i prijatelji. Ako nam se ne sviđaju, ili mi njima, tu nešto ne štima. 7. Podržavate li se međusobno u važnim odlukama?

8. Radite li neke stvari odvojeno, tj. sami? 9. Imate li zajedničkih interesa? 10. Slažete li se u velikim i bitnim stvarima? Ako ste odgovorili na barem osam pitanja sa “da”, vas dvoje imate budućnost zajedno i vrlo verovatno ste pronašli svog idealnog para.

Pokreće Blogger.